• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
A ja pozdrawiam kierownika błękitnej 156 mijanej wczoraj po 23 na dawnej E16 w stronę Katowic - pomrugane :)

Pozdrowienia dla Ligara widzianego dziś na parkingu KA około południa, felgi zajebiste:D

A ja pozdrawiam kremową 156 na ramkach, która mi "ustąpiła" miejsca przed M1 dzisiejszego popołudnia oraz Giuliette widzianą w tamtych okolicach bez ramek.
Oraz srebrną 147 na ramkach, która stała przed Silesią (wstydziłem się podejść :D ) Giuliettę na parkingu Silesii ale tym zakrytym (bez ramek ;x ) Oraz 2 x 156 po FL bez ramek w okolicach tunelu w Katowicach :)

Pozdrawiam kolege z kremowej Alfy 156 widzianego na Korfantego w Zabrzu koło Kaufalndu
Pomrugane odmrugane :-)

pozdrawiam widziane dzisiaj zaparkowane alfiki :)
1. w Katowicach na Raciborskiej oramkowana 166 bordowa (pewnie ktoś z bankowości :) - ja osobiście na ASP ;) )
2. w Sosnowcu na Jagielońskiej oramkowana granatowa 156 SW KOL...

pozdro600 :)

po całym dniu męczy mnie myśl czy to oby na pewno była na tej Raciborskiej 166 ;) bo śmignąłem tylko obok i tak lewym słabszym okiem zauważyłem ;) mogła to być też 146

Ostatnia edycja:
Pozdrówka dla 166 na karpackiej dzisiaj - awaryjki były :)

Pozdrawiam Robaka :D, widziałem Cie dzisiaj po 5:30 na Witosa jak stałeś na światłach :D
Masz chłopie szczęście ze nie jechałem swoim bo bym cie zamrugał długimi na śmierć :D

Fajnie spotkać jakiegoś klubowicza na drodze :)

Pozdrawiam kolege trebor w czarnej 145 spotkanego na ulicy dąbrówki. Niestety kolega mnie nie poznał bo hyunaiem jechałem.

pozdrowenia dla Fafy :) jego alfa stała w myslowicach :)

Dziękuję Wam, miła i zaskakująca niespodzianka :-)

Nie ukrywam, że bardzo mnie zaintrygowała karteczka przylepiona od wewnętrznej strony szyby. W pierwszej chwili pomyślałem o panach w mundurach ale otrzeźwienie przyszło równie szybko - nie wpychaliby paluchów na drugą stronę.

a ja chcialam pozdrowic kolegę Darek-1989 wczoraj na krakowskiej przy BP o godzinie okolo 13,30, mrugalam ale niestety nie bylo odzewu a to moze za sprawa taka ze nie jechalam Alfa tylko Skodą Romeo :D:D

i jeszcze sznownego kolege żuwika piekna Alfą 166 wczoraj na osiedlu polskich skrzydel o godzinie 19,15:)

nie wpychaliby paluchów na drugą stronę.
nie trzeba było wpychać bo szybka była uchylona ;) powiem Ci że chyba najpiękniejsza 75 jaką widziałem, rzuciła mi się w oczy jak tylko na tą ulicę wjechałem :)

A ja pozdrawiam kolegę ze 166 po FL na blachach KOL dziękując za chwilę jazdy i rozmowy oraz kolegę z ciemnej (chyba granatowej) 145 na blachach KOL widzianego wczoraj późnym wieczorem w Krk na al. Pokoju, jechałem z Kefirkiem jego 166 :) była łapa

Pozdro dla oramkowej 147 błekitno-kamaleon? :D który stał dziś o 9.00 pod ITALAUTO w Katowicach ;) to wojtek ma taką? czy kogo to? (rej zapomniałem ) :D

Amortyzatory
Powrót