marshall
Nowy
kolege z niebiańsko turkusowej 156 łapki były wczoraj popołudniu w okolicy knurowa
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
no ja zostawiając ją tak pomyślałem czy nie otrzymam wynagrodzenia pieniężnego za to ale najważniejsze że każdy kto wjeżdżał od Częstochowy widział jąjak wjezdzalem od strony cz-wy to odrazu się rzuciła w oczy... jeszcze taki sam kolorek... i nawet felgi chciałem się gdzies tez wcisnąć blisko Ciebie ale niestety wszedzie bylo za ciasno i pojechalem na płatny...
no właśnie czytałem że ciekawa impreza u was się szykujePS. zapraszamy na grilla do olsztyna... jest temat w tym dziale
\Aniucha dokładnie takie
pozdro dla alfaradek146 widziany dzis o 14 w Radlinie przy koksowni. Łapki były, ale kolega chyba był lekko zdziwionyno i ta rejestracja WI
że tez nie zatrąbiłes dzisiaj.
..mam dokładnie takie samo wrażenie ..narazie raz udało mi się spotkać GTVkę granatowąa ja póki co, w alfach widzę samych emerytów w okolicy Bytom, Piekary, Tarnowskie Góry, Czeladź, Będzin hehehe