• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie trzeba było wpychać bo szybka była uchylona ;) powiem Ci że chyba najpiękniejsza 75 jaką widziałem, rzuciła mi się w oczy jak tylko na tą ulicę wjechałem :)

Dziękuję :-)
To zapewne zasługa pierwszego właściciela - Włocha, Rzymianina, który przez 17 lat opiekował się nią ponadprzeciętnie. Ja tylko staram się nic nie zepsuć.
Co zaskakujące - okolice silnika i podwozia mają się tak samo dobrze jak karoseria. Brak tylko v6 pod maską.

Pozdrawiam kolege z czarnej 147 - to ja ci potrabilem na Jerzmanowskiego przy CPNie w Krakowie.

Pozdrawiam granatową 146 na klubowych ramkach i z logo (pewnie od Mrutysia) koło kierunkowskazów stojącą przy Warszawskiej koło 13:30, kwitnąłem w korku jadąc do Fiata.

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej Alfy 156 FL SW widziane dzisiaj w Zabrzu koło 12:00 na De'Gaulle'a
Oraz właściciela bordowej Alfy 156 SW widzianego koło 16 na teatralnym :) (Kuli? ) :))

wiedzmaak: jak się kieruje to chyba nie wolno przez tel rozmawiać :P szczaiłem Cie wczoraj, jak wyjeżdżałem z niedziałka w prawo na teatralny a Ty jechałeś w górę mikulczyką przed 19tą jakoś

Aaaa faktycznie to byłem ja :P
Nie mów nikomu. A wczoraj też Cie widziałem skręcałeś na most na korfantego z wolności - pozdrawiam, mogłeś mnie nie wiedzieć, bo w VW z qmplem jechałem :P

Czerwona Alfa 147 z ramkami klubowymi, spotkana dziś na Balickiej ~ 65, jadąca w stronę centrum, ok. 10:20.

Pozdrowienia dla kierownika

Pozdro dla czarnej 156 na ramkach klubowych zaparkowanej dzisiaj w Olkuszu w okolicach sklepu zoologicznego i drugiej czarnej 156 na odcinku Kielce Tarnów

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla niebieskiej 156 na klubowych ramkach rej SO któremu bardzo spieszyło się na DK 79 na wysokości szopienic do centrum katowic wczoraj ok 15.30 :)

pozdro dla srebrnej 156 rej. SI xxxxx w Dabrowie w kierunku gołonoga ;)

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 147 SBE XXXXX , z którą jechałem dzisiaj ok 16.10 w kierunku Będzina przy Lemirze w DG :)

a ja mam ważny komunikat
Ludziska jak sprzedajecie Alfy a kupuje je ktoś nie obeznany w temacie to DEMONTUJCIE RAMKI KLUBOWE

a BTW
pozdro dla Matta który dzisiaj stał 1 samochód od mojej na parkingu Akademii ;)

a ja mam ważny komunikat
Ludziska jak sprzedajecie Alfy a kupuje je ktoś nie obeznany w temacie to DEMONTUJCIE RAMKI KLUBOWE

a BTW
pozdro dla Matta który dzisiaj stał 1 samochód od mojej na parkingu Akademii ;)
Również pozdrawiam:D Codziennie mijam kilka Alf ale żadnego odzewu:(

Amortyzatory
Powrót