• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
muszę wpaść ale krucho z czasem

Jakies 40 minut temu pod pogoria :) pozdrawiam!
363.jpg

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

No siema pracuję tam więc często można mnie tam spotkać :) Może kiedyś twarzą w twarz ;)

Pozdro dla właściciela 156 sw po lifcie, którą widuję na parkingu naprzeciwko Jokera w Tychach.

Pierwszy raz widziałem oramkowane 159 sw na taxi - pozdro dla właściciela widzianego w niedzielę w Bieruniu.

No i pozdro dla kolegi z czarnego 159 na ramkach mijanego w niedzielę na ślimaku (Wartogłowcu) - ten wariot na biało-czarnym motorze to jo :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 mijanego dzisiaj przed 15 w Zabrzu-Mikulczycach koło cmentarza [emoji4]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właścicieli dwóch czarnych 159 zaparkowanych dzisiaj przy Przemysłowej w Tychach: JTD na ramkach z niewielką lotką na klapie i TBi. A już myślałam że nie ma drugiej czarnej TBi ST ;)

Pozdrawiam kierowcę czarnej 159 mijanej przed chwilą w Myszkowie na wiadukcie[emoji16]

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam właścicieli dwóch czarnych 159 zaparkowanych dzisiaj przy Przemysłowej w Tychach: JTD na ramkach z niewielką lotką na klapie i TBi. A już myślałam że nie ma drugiej czarnej TBi ST ;)
Ja się zastanawiam gdzie Wy się wszyscy chowacie :P

Pozdro dla wczoraj mijanej 159 sw na wjeździe do Gliwic od strony Pyskowic ok 17. Za późno zauważyłem podniesioną rękę ;)

Wysłane z mojego SM-J730F przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla kierowniczki z czarnej 159 - SK 575MR - kilka razy widziałem, niestety nie byłem zmotoryzowany

Pozdrowienia dla kierowniczki z czarnej 159 - SK 575MR - kilka razy widziałem, niestety nie byłem zmotoryzowany

Amortyzatory
Powrót