pod hutchinsononem to ja,
Pozdro
Biała QV w okolicach? Pięknie, dawaj kiedyś na spot ARGS, Katowice lub Gliwice w piątki
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
pod hutchinsononem to ja,
Pozdro
Jakies 40 minut temu pod pogoriapozdrawiam!
![]()
Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka
Aaaae3No siema pracuję tam więc często można mnie tam spotkaćMoże kiedyś twarzą w twarz
![]()
Srebrna 147 z ramkami mijana na moście w Chełmku o 6:53 (już kolejny raz) - pomachane, niestety bez odzewu
Pokaż załącznik 250011
Ja się zastanawiam gdzie Wy się wszyscy chowaciePozdrawiam właścicieli dwóch czarnych 159 zaparkowanych dzisiaj przy Przemysłowej w Tychach: JTD na ramkach z niewielką lotką na klapie i TBi. A już myślałam że nie ma drugiej czarnej TBi ST![]()
Ja się zastanawiam gdzie Wy się wszyscy chowacie![]()
Zwykłe mam szprychy 17, więc raczej nie jaHmm, o ile to byłeś ty, to machałem ci z motora jadąc po rondzie koło WORDu kilka dni temuUwagę zwróciły okrutne felgi - 18?