• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jechaliśmy oboje wolno. Ty z Martą, ja też z małżonką. Rozglądaj się. Czerwone GT na czarnych felgach

Pisz jak by co. Jak tylko będzie czas to czemu nie:D

na cześć najlepszych silników alfy? to musiałbyś mieć na tych tablicach napis JTD jak tak[emoji6]

hahaha nie pomyślałem o dieslu heheh :)

- - - Updated - - -

No fajne to to Busso az musiałem na rondzie przystanac z wrażenia jak jechałes i ten śmiech pasażerki :P

Heh u nas na pokładzie też było poruszenie w ciągu 2 minut 3 Alfy na końcu obok restauracji " zapach Kawy" spotkaliśmy jeszcze giuliette :)

Pozdro dla czarnej 159 SW na nowym skrzyżowaniu w Rybniku koło BP i Orlen :)
Kolego machałeś mi, ja niestety nie zdążyłem, zmieniałem bieg akurat :D
Nieśmiało się uśmiechnąłem :P

Dzięki za mały rajd przez przegibek, dla kierowcy 159 SW ;)

Pozdrawiam właściciela czarnej GT, wczoraj w Katowicach nie daleko silesii na blachach SK my byliśmy srebrną julką na blachach STA :) uśmiech i pozdrowienie było.

Hi!
wczoraj Tychy

To ja też pozdrowię przed kilku dni tego samego kolegę :)

P.S. Jak będziecie gdzieś widzieć tą białą Aśkę z wiadomymi rameczkami, to nie bójcie się pomachać... to tylko ja ;)

20180800_150055.jpg

pozdrawiam nowego wł. ( zakupiona w sobote podobno ) 159 1.9 jtd z Rybnika ( autko kupione w Sosnowcu :-) )
ponoć jest na forum
miła szybka pogawędka koło północy na cpn'ie w Rybniku :-)

RYDZU widze ze wozisz się po zakładzie, grupa fiat to pozwolenie jest[emoji6]
313.jpg

Komisarz ... a Ty się kręcisz przy Aldiku jak pieszo łaże. [emoji14]

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Bella 159 sedan tablice z STA o 18 na średnicówce kolega wypatrzony w lusterku oczywiście pozdrowienie z wzajemnością

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdro dla kolegi z czarnej dziewiatki SPS parkujacegego w Mazancowicach pod Hutchinsonem i czarnej dziewiatki na tablicach SZY spod FCA w BB :]

pod hutchinsononem to ja,
Pozdro

Amortyzatory
Powrót