• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Jest tu może kierownik 166FL (chyba granatowej) z Raciborza na ramkach SRC? Mijaliśmy się wczoraj na rondzie, ale było już ciemno i nie wiem czy machałeś. Rzadki widok żeby dwie 166FL się mijały ;)

Zapomniałem pozdrowić właściciela tejże zacnej Alfy stojącej na parkingu koło Carrefour’a w Katowicach
18.jpg

Złapana 2 listopada ok. 19 ;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdro dla właściciela 156 SW na SBL z ramkami, którego widziałem za halą nr 1 firmy Soma na Mąkołowcu :)

Pozdrowienia z Corsy dla dwóch Alf widzianych w tym tygodniu:
147 SM na wylocie z Kato:
20181107_135101-1.jpg
GT SD w DG:
20181108_162146.jpg
w prawej lampie LED'y troszkę nie domagają ;)

Załączniki

• 20181108_162146.jpg
    20181108_162146.jpg
    79.7 KB · Wyświetleń: 19
Ostatnia edycja:
Wrocław, parking pod dworcem głównym PKP, wtorek rano. Stoi czerwone Stelvio w wersji QV. Zastanawiam się, patrząc na profil opon, odziewających czarne fele, czy to jest suv w ogóle:)
Numery wrocławskie. Brawo, ciekawe kto kupił i za ile?

Wrocław, parking pod dworcem głównym PKP, wtorek rano. Stoi czerwone Stelvio w wersji QV. Zastanawiam się, patrząc na profil opon, odziewających czarne fele, czy to jest suv w ogóle:)
Numery wrocławskie. Brawo, ciekawe kto kupił i za ile?

myślę, że Wrocław to Dolnośląskie, a nie Śląśkie :D

Pozdrawiam kierowcę Giulietty SK ***KX, za którym miałam przyjemność jechać dzisiaj w Zabrzu :)

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Wczoraj pod Leroy w Gliwicach na Rybnickiej...

Pozdrawiam kierownika :)

DSC_1433.jpg

Słusznie, podział Sląska jest sztuczny, w istocie Sląsk to jedna kraina, od okolic Zielonej Góry do Bramy Morawskiej. Śląsk to Ślask, podobnie jak Wielkopolska, Małopolska czy Mazowsze, Pomorze. Taki powinien być podział kraju.
Nie jest, dlatego, że politycy muszą mieć więcej stołków do obsadzania.

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kierowcę Giulietty SK ***KX, za którym miałam przyjemność jechać dzisiaj w Zabrzu :)

Szkoda, że nie jechałaś za mną, dziś tam bylem, moglibyśmy pójśc na kawe.

pozdrowienia dla granatowej 147 na SK za którą jechałam dzisiaj rano Owsianą w Katowicach ( dobry refleks z ta sarną;)) oraz dla szarej Giuletty za którą jechałam od browaru w Tychach aż do S1.

Gulietta szara na ramkach wlatujaca na DTS w Zabrzu przed 8 rano

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Godzina i miejsce się zgadza, ale chyba aż tak nie pobrudziłem? :D

Pozdrowienia dla czarnej 147 na ramkach przy lidlu przy Roosevelta, mogłem strzelić fotkę. :)

Pozdro dla kolegi z Giulietty na ramkach, którego drugi dzień mijam na światłach an Radziejówce/McDonaldzie około 7:00
Ja z roboty, a ty chyba w drugą stronę :)

Amortyzatory
Powrót