Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdro dla wiedzmaka który nie wierzył że górny wahacz wymienia się w 15 minutszerokości na nowym wahaczu
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
mowa tu o górnym w 159Tez nie wierze![]()
Marshall, w jakim czasie jak coś wymieniłbyś koło? Tak tylko pytam[emoji23]Pozdro dla wiedzmaka który nie wierzył że górny wahacz wymienia się w 15 minutszerokości na nowym wahaczu
Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka
Pozdrowienia dla kierowcy Stelvio Q4 widzianego przed chwilą w OlkuszuBardzo fajna tablica
Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka
No oczywiście że takZobaczyłem Cie w lusterkua jak wracałem to spotkałem w Chrzanowie 159 i giulie też łapki były
Takie tablice to na cześć najlepszych silników Alfy
![]()
na cześć najlepszych silników alfy? to musiałbyś mieć na tych tablicach napis JTD jak tak[emoji6]Zobaczyłem Cie w lusterkua jak wracałem to spotkałem w Chrzanowie 159 i giulie też łapki były
Takie tablice to na cześć najlepszych silników Alfy
![]()
Widocznie za szybko jechalem a Ty za wolno[MENTION=13420]Preston[/MENTION] żyje. Też się kiedyś mijalismy na obwodnicy Chrzanowa ale odmachac to nie łaska![]()