PeterSkY
Nowy
Hehe dziś znowu biała 147'tka Kermita w tym samym miejscu. Tym razem byłeś szybszy z awaryjkami. Pozdrówki.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hehe dziś znowu biała 147'tka Kermita w tym samym miejscu. Tym razem byłeś szybszy z awaryjkami. Pozdrówki.
Tak, tak to ja. Bo już się Ciebie spodziewałem więc ogarnąłem wcześniej![]()
Dzisiaj się co prawda nie udało, ale widziałem Alfę zaparkowaną na podjeździe...awaryjkami nie mrugałem![]()
Pewnie to ja w drodze do szkoły medycznej. PozdrawiamWidziana 2 dni pod rząd koło 9:00 na Zwyciestwa w Gliwicach czarna 159 sw na gliwickich tablicach. Wjeżdżałes na Zwycięstwa na przeciw Barlickiego.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
krosser to Ty byłeś wczoraj w racibórzu przy pks?Odmachałem![]()
Dziś zauważyłem kolejną Alfę pod Ziemowitem - 156 w jasno niebieskim malowaniu. Z przodu ramki nie było, ale już z tyłu się pojawiła
Pozdro dla właściciela - moja jest 159 sw na ramkach - stałeś niedaleko, pewnie zauważyłeś. Ja chodzę na 24:00, a ty kolego chyba na rano, zgadza się? Jaki oddział?