Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Hehe dziś znowu biała 147'tka Kermita w tym samym miejscu. Tym razem byłeś szybszy z awaryjkami. Pozdrówki.

Pozdrowienia dla wlasciciela 159 widziana dzis pod kregielnia kometa w zywcu.

Widziana 2 dni pod rząd koło 9:00 na Zwyciestwa w Gliwicach czarna 159 sw na gliwickich tablicach. Wjeżdżałes na Zwycięstwa na przeciw Barlickiego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ta 156 po lifcie to chyba ja bylem z tym, ze grill nie jest czorny ino moze troche brudny :-D. Zakupy udane, bo błyskawiczne :-)

Ostatnio na Orzegowie na Hlonda parkuje czarna 156. Niedawno pojawiły się ramki klubowe. Czyja?

Dziś zauważyłem kolejną Alfę pod Ziemowitem - 156 w jasno niebieskim malowaniu. Z przodu ramki nie było, ale już z tyłu się pojawiła :)
Pozdro dla właściciela - moja jest 159 sw na ramkach - stałeś niedaleko, pewnie zauważyłeś. Ja chodzę na 24:00, a ty kolego chyba na rano, zgadza się? Jaki oddział?

Dziś zauważyłem kolejną Alfę pod Ziemowitem - 156 w jasno niebieskim malowaniu. Z przodu ramki nie było, ale już z tyłu się pojawiła :)
Pozdro dla właściciela - moja jest 159 sw na ramkach - stałeś niedaleko, pewnie zauważyłeś. Ja chodzę na 24:00, a ty kolego chyba na rano, zgadza się? Jaki oddział?

Gdzie parkujesz? Ja pracuje na Ziemowicie od 6 lat i Alf mało pod kopalnią. Moja tam jest codziennie. Czerwone GT na blachach KCH.

Mnie szósty rok zaczął się w październiku. Zaczynałem na przodkach, teraz gzl.
Ja wjeżdżam zawsze na parking przy bramie głównej.

Ja parkuje na strzeżonym parkingu tym ze szlabanem.

Pozdrawiam właściciela czarnej 159 SW, KCH *FL*, która stała na parkingu Decathlon Sosnowiec 12 lutego, oraz kierowcę czarnej 147 SK ******, z którym w okolicach Będzina intensywnie pomrugaliśmy sobie światłami na DK 86 jadąc w kierunku Częstochowy.

Pozdro dla 156 po lift w Kozach - nie zdązyłem mignąć :)

Amortyzatory
Powrót