Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierowcy czarnej gt na SY widzianego przed chwila na dk94 kolo auchana. Lapki byly

Wysłane z mojego LG-K220 przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla kierownika czerwonej 147 na ramkach, który miał bliskie spotkanie trzeciego stopnia z milicyjnym lizakiem w Tychach na Wartogłowcu dziś rano :)
Wracałem z roboty i miałem 80-90 na szczycie wiaduktu, ale zwolniłem do grzecznych wartości i mnie ta wątpliwa przyjemność ominęła.

Pozdro spotkanych na DK1 w okolicy Giszowca:
- srebrna 147 (stała w korku przy wiadukcie, ramka tylko z tyłu)
- ciemna 159 (jechała na Katowice)
- ??????? 147 rej. SL (jechała na Katowice) Pani za kołkiem, odmachane ;)

eeeee !!! Ciule !!! machajta tyz takiemu volvo na giszu jak bydzie jechoł na abo ze kwk staszic

Od razu Brutusie ;) poczuj sie jak Ja - ja juz nie patrzę nawet na AR w okolicy bo i tak żaden nie pomacha. Dla tych wszystkich „alfisti” AR sie zaczęła od 156 [emoji23]

nie :-)

i mamie wieku nie wypominaj publicznie :-)

- - - Updated - - -

nie :-)

i mamie wieku nie wypominaj publicznie :-)

Za małe to Volvo - nie widać go na drodze to ciężko odmachać!

Pozdrowienia dla właściciela(-lki?) ciemnej 156 na ST, która stała przed południem na osiedlu A. Fajnie się wyróżnia dzięki różowym (fioletowym) paskom i napisom - zależy czy właścicielem jest chłop czy baba :P

Pozdrawiam Agnieszkę :) mimo tego że bez Alfy to łapki były :)

Wysłane z mojego HTC 10 evo przy użyciu Tapatalka

Też pozdrawiam :) przyznaję, że w ostatniej chwili się zorientowałam, bo pierwsza myśl to była "przecież mam włączone światła" :P
PS fajne felgi :)

Pozdrawiam właściciela(-lkę?) jasnoniebieskiej GT na SD widzianej w sobotę ok.9:00 na DK 86 w okolicy Zawodzia - "pomrugane" :)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej dziewiątki SD, z którym jechałem w sobotę 09.12 jedynką na Częstochowę.
Bardzo miła przejażdżka! Dzięki!

Amortyzatory
Powrót