Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowce 159 sw na blaszkach SJ spotkanego dziś po 12 na trasie Chorzów Katowice. Machałem z żółtego Punto :)

Pozdrowienia dla właściciela czarnej 9SW widzianego dzisiaj po 16-stej na starym Knurowie koło zakładów sportowych. Była łapka.

Pozdrówka dla kierownika krwistej 159 SW... dzisiaj na Kossutha pod budynkiem m.in Prokuratury Rejonowej K-ce Wschód... szkoda że nie miałem wizytówek

Kto to jeździ Racibórz-Gliwice stalową Giuliettą na SK, nie ma klubowych ramek, a za każdym razem macha? :)

Pozdrawiam

Pozdrowienia dla kol Quatro -czwartek po południu koło Gemini. Nie wiem czy było widać awaryjki bo ktoś się między nas wcisnął [emoji6]

Kto to jeździ Racibórz-Gliwice stalową Giuliettą na SK, nie ma klubowych ramek, a za każdym razem macha? [emoji4]

Pozdrawiam

Tez ja widuje a nawet 2 takie same. Ja jeżdżę złotym Fordem fusion z orurowaniem z przodu jakby co codziennie....

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Pozdrowienia dla wszystkich z Zabrza.
Jak ktoś zobaczy szarą 159 SW rej. SZ 5...J to ja.
Od miesiąca szczęśliwy kierowca pierwszej w życiu Alfy.
Za niedługo będą ramki z Alfaholicy.org

Biała 159 SW... od kilku dni widziana w Knurowie na parkingu na Fochu... ramki klubowe... któż to ??

Który mądry w 159 SW zawraca na remontowanym odcinku DTS w Zabrzu między słupkami żeby wjechać na zjazd na Sośnice. Ramki klubowe. Juz dwa razy się spotkałem po 16.

Wysłane z mojego LG-H815 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla 159 widzianej wczoraj i dzisiaj w Tychach na parkingu na myjni. Czarny sedan z flagą na nerce i srebrnymi nakładkami lusterek

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowcę 159 (kolor czarny lub granat- blachy SB) który w ub sobotę ok 14.00 jechał w BB ul Żywiecka i skręcal w Łagodną. Alfa oramkowana na ledowych kierunkach z tyłu . Jeśli ktoś kojarzy autko to proszę o PW- szukam kontaktu z właścicielem bo mam pytanko jedno :-)

Pozdro z Paprocan :)
260.jpg

Pozdro z działek :)
f94ce80eb186568931d28e2d053162ae.jpg

Wysłane z mojego Mi A1 przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót