Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela białej przedliftowej Giulietty, spotkanej na trasie Zabrze-Helenka - Stolarzowice. Światełka były :)

Pozdrawiam Kobielczaka który pluskał swoją Belle na myjce przynajmniej zamieniliśmy 2 zdania a nie tylko łapki na drodze

Wysłane z mojego HAMMER_ENERGY przy użyciu Tapatalka

Pozdro dla właściciela "złotawej"(?) 166 SBL - około 15:00 wjeżdżałem trzy auta za tobą na tesco w Tychach :)

Jakiś alfaholik nie jeździ autobusem MPK w Gliwicach? Mrugał mi; światła miałem, policji nie było :-)

no jo żech sie wdupił do kabiny i pomrugałem
musiołech wysiadać na najbliższym przystanku za to :-(

Przejeżdżałem w okolicach tej godziny koło szpitala i hamowałem przed przejściem ... ale czy z piskiem... to chyba nie ja :)

Pozdrawiam za to białą siostrę :) dzisiaj ok 17:10 na 1-go Maja w Knurowie - mrygnąłem awaryjnymi i była odpowiedź :)

Pozdrawiam czarną 147 z Q2 na klapie, blachy SG. Jechałem za Tobą od Sośnicowic do Gliwic. Mrygałem długimi, ale bez odpowiedzi. Kobieta za kierownicą-może małżonka. :)

Pozdrawiam kierowcę 159 sw rejestracja SG mijanego dzisiaj po 7 w Zabrzu Mikulczycach :)

Wysłane z mojego ASUS_X00DD przy użyciu Tapatalka

Aga to tylko ja jakoś tak mi się wyjechali dziś wcześniej do pracy pozdrawiam i do zobaczenia

Tak myślałam, ale nie nadążam już za Twoimi autami [emoji14] do zobaczenia :)

Ja też mam problem nadążyć za sobą hahah jedno pewne jak narazie to zawsze to jest Alfa ale MiTo jeszcze nie miałem hahah kupię to zrobimy zlot miciakow

Ja też mam problem nadążyć za sobą hahah jedno pewne jak narazie to zawsze to jest Alfa ale MiTo jeszcze nie miałem hahah kupię to zrobimy zlot miciakow

Piszę się na taki zlot! :D

Pozdro dla kolegi w podobnej Alfie, ino że tbi. Jechalimy razem od krzyżoka w Mikołowie na tanksztela na Wygodzie :)

Pozdrowienia dla bialej mito na ul. Głównej w Czewie na SC. A co do zlotu Miciakow to jak najbardziej jestem za :)))

Amortyzatory
Powrót