Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam Misię, której bella stała na parkingowym pole position przy bielskiej Sferze oraz właściciela srebrnej oramkowanej 147 z wgniecioną klapą bagażnika, przy tamtejszym rondzie.:)

Widziana Gulia w Wiśle :) Nawet udało mi się zamienić parę słów z testerem [emoji4]
427.jpg
428.jpg
429.jpg

Udało Ci się czegoś dowiedzieć?

Proxim@ar
Ostatnio po Wiśle jeździły dwie. Jedna chyba ta a druga biała już prawie nieoklejona. Udało mi się je trafić przy drodze na Szczyrk.

Oby wnętrza w wersjach produkcyjnych były lepsze niż te które oglądałem.
Jakoś tam było ponuro i smutno.

Pozdrowienia dla kolegi z alfy 159 który stał dzisiaj obok mnie na światłach w Żorach:) Na początku nie zajarzyłem o co chodzi jak mi kiwnąłeś[emoji14]

Pozdrawiam Misię, której bella stała na parkingowym pole position przy bielskiej Sferze oraz właściciela srebrnej oramkowanej 147 z wgniecioną klapą bagażnika, przy tamtejszym rondzie.:)

Pozdrawiam również :)

453.jpg

A ja pozdrawiam kierowce czarnej Brery ktora stala jedno auto dalej od mojej 156 w Czechowicach ;)

Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka

453.jpg

A ja pozdrawiam kierowce czarnej Brery ktora stala jedno auto dalej od mojej 156 w Czechowicach ;)

Wysłane z mojego SM-N920C przy użyciu Tapatalka

To bestia Ciapola. "Safety Car" z Driftopen. Jest mega , 3,2 na wydechu supersprinta wywołuje ciary na plecach a widok samej Brery na gwincie i felgach 19/9,5 cala na dystansach wywala z kapci. Cudo.

Niedługo od Fisiora będzie nisko siedzieć...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Niedługo od Fisiora będzie nisko siedzieć...

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

To chyba efekt LEDowej spółki ( jak dobrze się domyślam ) . Ciekawe co z mózg im tą nazwę wymyślił? :-D

Pozdrowienia dla ciemnej GT na SBI mijajacej mnie dzisiaj kolo pekes multispedytor, wlekłem się bo moja ma dzisiaj focha piszczy jak poebana :(

Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka

Pzdr dla oramkowanej, pięknej, czerwonej 147 na SMI :o którą mijałam 30 grudnia w Gizałkach < wlkp. > Łapki były! :o

A ja strąbiłem wczoraj chyba Misie gt na cieszynskich blachach - pozdro :)

Amortyzatory
Powrót