Proxim@Ar
Nowy
W takim razie dobrze się maskuje 
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdr czarne 159sw wczoraj ok.14 czekaliśmy na rondzie w Skoczowie na zbawienie, odmachane
Również pozdrawiam. Fajny kolor ma ta Twoja bella a moja jest czarna tylko w pochmurne dni.Gdyby było słońce,napisałbyś ,,...pozdrawiam zielone 159sw"
.
Pozdrawiam kierownika pieknej czerwonej giuli heheheheh widziana w bielsku kolo vieny niestety nie pomrugane i nie pomahane.![]()
![]()
To mogła być moja żona bo jechała z dzieckiem do lekarza na 10:30. Dobrze widziałeś kierowcę?Pozdro dla czerwonej 147 na oramkowanych blachach SMI - widziałem cię jak leciałeś Mikołowską w kierunku browaru dziś koło 10:00. Stałem na skrzyżowaniu koło McDonalda, ale nie w Alfie a na moturze
Pozdrawiam właścicielkę czerwonej, oramkowanej 147 widzianej dzisiaj w Tychach na Bielskiej ok godz. 15![]()
A ja w poniedziałek Cię widziałem wieczorem przy moim bloku. Zaparkowałem swój a Ty przejechałeś obokPozdro Panie Himek . Wczoraj się widzieliśmy na Bielskiej koło 20-tej![]()