• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdro dla kierowców ciemnych 156 SW jeden SBL a drugi ST, które widziałem ok 13:30 na skrzyżowaniu Strefowa z Cielmicka.

Pozdrowienia dla Jaboleq spotkanego 8 garazy dalej ----i co się okazało że mamy garaze obok siebie :)

Pozdrowienia dla czerwonej 156 widzianej dzis w lodygowicach mijalismy sie na przejezdzie kolejowym trabilem i machalem :D i chyba w ten dzien widzielismy sie wczesniej tez.
Pozdrawiam tez czerwona 147 jechalem za kolega w rybarzowicach do ronda.
Oraz srebrna 156 widziana pod galeria lider. Szedlem na nogach i machalem :)

Pozdrswiam !

Pozdrawiam Pana z Rybnika, alfa 166 po lifcie koloru ciemnoszarego ;) Skrzyżowanie w Niedobczycach przy kościele :)

Pozdro dla himek'a spotkanego przy BP :)

Oraz pozdro dla kierowcy owej fury
376.jpg

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam srebrną oramkowaną 147 polift na blachach STA :) widziałem cie dziś koło OSiRu w Gliwicach po 14 ;)

Czyli to Ty Mariusz byłes, tak myślalem :)

A ja pozdrawiam koleżankę z AR 147 SMI? na Bielskiej przy Mc Donald :)
i dziś widziałem po raz pierwszy oklejoną Giulię! :o

Ja też widziałem Giulie !!!! w szczyrku w kierunku salmopolu jechała :)

wgl to mój znajomy jest kierowcą testowym w fiacie jezdzi tymi oklejonymi autami. Nawet nie wiedział ze giulia jezdził dopiero jak mu środek pokazałem to powiedział mi "oooo taka była !"
silnik 2.2 JTD 180KM i manualna skrzynia biegów. Mowi ze szatan. tył napęd. że wszystkie auta zostają. Mowi ze auto dla wysokich osób bo pedały są bardzo daleko.

Ostatnia edycja:
78.jpg
Pozdrawiam kierownika pieknej czerwonej giuli heheheheh widziana w bielsku kolo vieny niestety nie pomrugane i nie pomahane. :(

attachment.php

Pozdrowienia!

Załączniki

• 2015-12-10 12.43.35.jpg
    2015-12-10 12.43.35.jpg
    84.4 KB · Wyświetleń: 395
Od jakiegoś czasu obserwuję wypucowaną białą 159 na Norwida w Tychach - stoi w miejscu starej 323f (czyżby upgrade? :D ). Ktoś z forum?
Pozdrawiam!
Z początku też tak auto czyściłem, ale warstwa marasu działa ochronnie na lakier i dlatego lepiej auta nie myć wcale :P

Pozdrawiam właścicielkę czerwonej, oramkowanej 147 widzianej dzisiaj w Tychach na Bielskiej ok godz. 15 :)

Czyli to Tobie machałem któregoś dnia z busa marki Iveco na ramkach Alfaholików. To było w Katowicach bodajże, w drodze na Mysłowice ;)
Tak to byłem ja. Wystraszyłeś mnie tym busem hehe, dopiero jak pokazałeś na ramki, zaczaiłem :)

Amortyzatory
Powrót