Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
konrad53 również pozdrawiam, mocą się nie przejmuj i tak fajnie się jechało. Kolega już lekko przerażony siedział obok![]()
przeważnie to trochę spokojniej jeżdżę ale inna alfa prowokuje do takich zachowańtak myślałem, że to nie była twoja normalna jazda hahaha2,4 no to wszystko jasne
przejmować się to nie, ale jak zwalniałeś i potem przyspieszałeś to konkret odchodziłeś hehe
swoją drogą ja cię zauważyłem już przed rondem na europie i cię goniłem cały czas hahaha
przeważnie to trochę spokojniej jeżdżę ale inna alfa prowokuje do takich zachowań
Po zakupie mojej 159 coraz częściej rzuca mi się w oczy czarne GT w Zabrzu (zawsze rano zaparkowane na skrzyżowaniu De Gaulle'a z Reymonta) oraz czarna 159 SW (najczęściej na tej samej ulicy pod Carrefourem). 159 ma ramki ale od GT nidy nie dojrzałem. Pozdrawiam obu właścicieli.
P.S. Może w końcu na początku lutego znajdę czas na porządne obfotografowanie Belli i zaprezentowanie w odpowiednim dziale![]()