Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
chyba zaczne jezdzic alfą na codzen , Daniel musze sobie kupić okulary!

o takie widzialem

Załączniki

• uploadfromtaptalk1452175758593.jpg
    uploadfromtaptalk1452175758593.jpg
    35.1 KB · Wyświetleń: 190
Pozdrawiam kierownika ze srebrnego Spidera, którego dość często widzę na parkingu Agory w Bytomiu ;)

Wysłane z Pentagram Monster za pomocą Tapatalk 4.9.5

Pozdrawiam kierownika ze srebrnego Spidera, którego dość często widzę na parkingu Agory w Bytomiu ;)

Hehe Kudłaty jak jo cie dawno nie widzioł :-) .
PS. Wracając do Spidera z Agory to ja już myślałem ,że go ktoś porzucił bo dosc dlugo widywałem go zaparkowanego w tym samym miejscu ale jakbym się mylił a kierowca to czyta to dołączam się do pozdrowień .

Ja Ciebie też dawno nie widziałem, ale auto często widzę ;)

Widziane 159 SW w kolorze Rosso Rubino, z ramkami, na blachach SD pod Pogorią, Pozdrawiam ;)

Pozdrawiam podwójnego klubowicza ze srebrnej 166 SZY koło którego parkowałem dziś pod Gemini :)

101.jpg

Pozdrawiam. Przyznać się czyja w Woźnikach przez 1/2 dnia stała.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Ok. 17tej 166 przedlift (prawdopodobnie Grigio Patrizia, ale ciemno było) w benzynie, na blachach KN, na stacji BP w Tarnowskich Górach.

Ok. 19tej Alfa GT na DK78 w miejscowości Nakło Śląskie.

Ktoś stąd?

Pozdrowienia dla własciciela czarnej 147 na blatach SH przed godz. 19 w MCdonald tysiaclecie :)

Po zakupie mojej 159 coraz częściej rzuca mi się w oczy czarne GT w Zabrzu (zawsze rano zaparkowane na skrzyżowaniu De Gaulle'a z Reymonta) oraz czarna 159 SW (najczęściej na tej samej ulicy pod Carrefourem). 159 ma ramki ale od GT nidy nie dojrzałem. Pozdrawiam obu właścicieli.

P.S. Może w końcu na początku lutego znajdę czas na porządne obfotografowanie Belli i zaprezentowanie w odpowiednim dziale :)

Ostatnia edycja:
Pozdro dla właściciela białej 147 rej SZA widzianego dzisiaj o 16.00 obok browaru w Tychach :)

edit:

Założyłem ramki do swojego drugiego auta i też można pozdrawiać :D

Załączniki

• 20151223_121314.jpg
    20151223_121314.jpg
    88.2 KB · Wyświetleń: 100
Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla właściciela srebrnej 156 którą widziałem dziś o 5:30 zaparkowaną na shellu przy ulicy wojska polskiego w chorzowie:)

Ostatnia edycja:
pozdro dla srebrnej 156 na blachach SPS na A4 Gliwice - Katowice, jechaliśmy razem od europy centralnej, dość długo :) ładnie ci ciągnie, jakby nie moje 105km w benzynie to bym tak w tyle nie zostawał :D

Amortyzatory
Powrót