Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam właściciela 147 SJ widzianego wczoraj przed 19.00 na drodze 86 przed zjazdem na A4 od strony Sosnowca :) Pomrygane i odmrygane ;)

a ja pozdrawiam kierownika i pilota srebrnej 147 na rej. SWD widziana dzis przed tunelem w Bielsku Białej przy starym bielsku. Ale do teraz jest mgła !

Pozdro dla kierownika szarej/grafitowej 159 ST xx, widzianej w Tychach na skrzyżowaniu Sikorskiego i Bielskiej około 11:00. To ja Ci pomachałem na motorze jak startowałem :D

a u mnie pod blokiem krazyl wieczorem kierownik 9. sk ...gc
na ramkach
( chyba miejsca parkingowego szukal )

Pozdro dla kierowcy białego 156 SW z czerwoną felgą ... nie pamiętam ksywy :) Widziałem Cię dziś koło parku Jaworka :)

Pozdrawiam eleczke widziana wczoraj ( przy wykonywaniu manewru wyprzedzania koparki) jechalem vitem mrugalem ;)

Wtorek, albo Czwartek. Tarnowskie Góry, wyjeżdżała z parkingu sądu czarna 159 na częstochowskich tablicach, z forumowymi ramkami. Ja ciężarowym jechałem, więc nierozpoznawalny.

Dzisiaj około 22 pod Spiralą w Gliwicach srebrna oramkowana GT na SJ :) nieopodal stała moja 147, pozdrawiam :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla srebrnej 159 SG... widzianej dziś na A4 w okolicach GOP. Pomrygane :)

Pozdrawiam kuerownika czarnej GT z tablicami SD...spotkanego wczoraj w okolicy Plazy w Sosnowcu.Zatitane/Odmachane:-)

Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam kolegę w czarnej 159 spotkanego dzisiaj około 13:30 w Częstochowie na Orkana - za późno zobaczyłam że machałeś :)

Jest tu właściciel czerwonej 156 V6 ? Widziana dzisiaj w Gliwicach koło politechniki, blachy SGL. Pozdrawiam :D

Ja pozdrawiam jakąś 156 (chyba) , która mrugała mi długimi przy Oplu wracając ze strefy. Nie ogarnąłem na początku bo się zagadałem :(

Błękitna 147 na sg :)

pozdrowienia dla kierowcy srebrnej GT widzianego dzisiaj w Gliwicach na Kościuszki po 6 rano, za późna zauważyłam ( to przez tą godzine....):)

Pozdrawiam kierowcę niebieskiej 156 który pomachał mi w Chorzowie o godzinie 7.50 przy domu kultury w Chorzowie Batorym. Mam nadzieję że zdążyłem odmrugać :)

Pozdro dla kierownika/kierowniczki granatowej 145tki na ramkach, którą widziałem dziś na parkingu pod Kauflandem w Cieszynie ;) Stałem niedaleko moją 9tką :)

edit: a i właściciela czarnej 159tki na Hallera w Cieszynie. Mrugnięte, odmachane :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kolegę :)
attachment.php

Załączniki

• alfy.jpg
    alfy.jpg
    65.9 KB · Wyświetleń: 358
Amortyzatory
Powrót