• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierowniczkę 159 SW dziś w okolicach Hotelowca, pomachane. A także ostatnio Pixel kilka razy spotkany :)

Pozdrawiam kilka AR parkujacych pod fabryka pianek lear w tychach w tym tylko jedna oramkowana 155 albo 33 czarna rej ST.......

Pozdrowienia i podziękowania dla kierowcy brązowej 159 SW na KL (coś tam ;) ) , który zrobił mi miejsce wczoraj koło godz 15 w zabrzu za zjazdem z ronda koło dtś.

Kogo to ślicznotka stala dzis przy autozlomie w rybarzowicach ??

Załączniki

• WP_20151021_09_56_09_Pro.jpg
    WP_20151021_09_56_09_Pro.jpg
    44.9 KB · Wyświetleń: 168
Pozdrawiam. Praktycznie już Żory, dziś ok 11
283.jpg
284.jpg

Dobrze, że nie mam kamerki, bo byś jeszcze stracił uprawnienia :D
Pozdrawiam!:)

PS: Rozglądaj się po Bielsku, bo tak 2-3x w tyg. Cię widzę:P

Pozdrowienia dla kierownika z szarej oramkowanej 159 SW na blachach SCI z pasa obok w dzisiejszym korku przy wyjeździe z Częstochowy ;)

Dobrze, że nie mam kamerki, bo byś jeszcze stracił uprawnienia :D
Pozdrawiam!:)

PS: Rozglądaj się po Bielsku, bo tak 2-3x w tyg. Cię widzę:P

Oj tam! To ja Ci pomagam w szkoleniu ,aby kursantka widziała jakie sytuacje mogą się zdażyć na drodze :) , a poza tym chciałem zobaczyć czy jest ładna czy nie ... :)

Oj tam! To ja Ci pomagam w szkoleniu ,aby kursantka widziała jakie sytuacje mogą się zdażyć na drodze :) , a poza tym chciałem zobaczyć czy jest ładna czy nie ... :)

Rafał...Q taki jest... chcesz mu pomóc a on Ci grozi... :D

A... żeby było w temacie to

Nie pozdrawiam nikogo, bo nie chce mi się machać do innych Alf :D

Pozdrowienia dla kierownika oramkowanej, srebrnej 159 SW SPI... z przepięknie grającą turbiną ;) dzisiaj na Rozbarku jechał przez osiedle.

Pozdrawiam czerwoną( bordową?:P) 159 na tablicach SD która dzis mnie mijała na ekspresówce w stronę Olkusza. A mogłem się ścigać :D

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej, oramkowanej 156 SZA... widzianej w Zawierciu na parkingu koło poczty na Piłsudskiego :)

Widuje ktoś może w tychach bordową 159 SW z czarnym dachem i jasnym środkiem ?

Często widuję w Gliwicach w okolicy politechniki czarną obniżoną 159, może TI? Nigdy nie widziałem z bliska żeby się przyjrzeć, ale ma srebrne lusterka. Nie ma ramek, to ktoś od nas? :D

Pozdro! :)
attachment.php

Załączniki

• 20151026_142345.jpg
    20151026_142345.jpg
    72.3 KB · Wyświetleń: 530
Pozdro dla uzytkownika bordowej 147 rej SZY 5U** rameczka tylko z przodu widziana na parkingu orzy biedronce w lodygowicach.

Amortyzatory
Powrót