Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla kierownika białej AR 159 SY 91**E w sedanie zaparkowanej na osiedlu Bytom - Stroszek :D

Pozdrawiam kierowniczke/ kierownika oramkowanej 166 ktora mnie przepuscila dzisiaj rano w Zabrzu jak przebiegalem w niezbyt dozwolonym miejscu????????????

- - - Updated - - -

Pozdrawiam kierowniczke/ kierownika oramkowanej 166 ktora mnie przepuscila dzisiaj rano w Zabrzu jak przebiegalem w niezbyt dozwolonym miejscu

Pozdrawiam kierownika grafitowej Giulietty - widzieliśmy się w zeszłym tygodniu na Mikołowskiej i dziś na Burschego, z tym, że dziś jechałem motórem :P

pozdrawiam chłopaków którzy lecieli pewnie na spotkanie do Żywca dzisiaj po godzinie 16 drogą S69 Brera czarna i 159SW czerwona

Pozdrowka dla eleczki widziana dzis na jednokierunkowej na drodze w strone pomnika w zywcu. Jechales do ubezpieczen ;)

Tak tak lecielismy :) pozdrawiam również [emoji14] kolega który nas Wyprzedzał na ekspresowej w stronę żywca w 159 z włoskimi ramkami jest od nas? :)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

A no widzisz [emoji14] ładna sztuka :)

Wysłane z mojego C5303 przy użyciu Tapatalka

Pozdrowka dla eleczki widziana dzis na jednokierunkowej na drodze w strone pomnika w zywcu. Jechales do ubezpieczen ;)
Wydziału Komunikacji :)
Podbiłbyś w końcu na jakiś spot, w niedziele mieliśmy w Krajcarze to się kręciłeś przy Liderze/La Sorpressie:P 24 jest ognisko w Ostrym. więcej w temacie spotkań.

Noo to wydzialu komunikacji hehe

Nigdy tam jeszcze nie bylem bo nie rejestruje aut.

Wpadne wpadne. Chce wpasc za kazdym razem ale zawsze coś mi wyskoczy. A po za tym alfa moja jeszcze nie gotowa w pelni wiec nie ma co ponazywac hehe :)

Pozdrawiam koleżankę, którą widziałem rano przy zjeździe na Gliwice
114.jpg

Wysłane z mojego GT-I9506 przy użyciu Tapatalka

A ja się trochę do....lę. Drugi raz spotykam ostatnio Alfy w Cieszynie z ,,kulturalnym'' kierownikiem który kiepuje fajki przez otwarte okno.
Ostatnio 159 obok Kauflandu dzisiaj 147 przy osiedlu Piastowskim. Koledzy to naprawdę nie wygląda fajnie, nie wspominając już o tym że jest zabronione.
To nie VW tu się trzeba umieć zachować.

A ja się trochę do....lę. Drugi raz spotykam ostatnio Alfy w Cieszynie z ,,kulturalnym'' kierownikiem który kiepuje fajki przez otwarte okno.
Ostatnio 159 obok Kauflandu dzisiaj 147 przy osiedlu Piastowskim. Koledzy to naprawdę nie wygląda fajnie, nie wspominając już o tym że jest zabronione.
To nie VW tu się trzeba umieć zachować.

Też mnie to wqr.... mam ochotę kiedyś zebrać wszystkie pety/kipy do woreczka i przy okazji na skrzyżowaniu takiemu przez okno wrzucić do środka :)

pozdrowienia dla kierownika białej GT złapanej dziś przy będzińskim aldi, na blachach (bodajże) FSW - nie dopatrzyłem dokładnie, bo dziś od znachora odebrałem po regeneracji turbo i bardziej byłem samochodem zajęty niż otoczeniem ;)

Pozdrawiam czarne 156 SBE;P niezły race na gierkówce;)
oraz pozdrawiam czarne 159 2,4 jdtm w rudzie śląskiej ;)

Amortyzatory
Powrót