• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kierownika jasnej(srebrna), oramkowanej 147 dzisiaj na pszczyńskiej w gliwicach ok 15.00. Odmachane z czarnej 159, jeszcze bez ramek ale już z dywanikami :-)

Pozdrowienia dla kierownika bordowej 159 na rej SBI bez ramek. Widziane i pomachane dziś w godzinach popołudniowych w szczyrku za centrum :)

Pozdrowienia dla czarnej 147 SD na nieźle pomalowanych felgach na parkingu Pogoria :) Nie było klubowych ramek ale może będą :P

Pozdrowienia dla czarnej 156 na blachach SBL o ile dobrze pamiętam. Były klubowe ramki- wjeżdżałeś/aś przede mnie na autostradzie koło 3 stawów w stronę Wrocławia. Pomrugałam długimi:)

Czarna Giuletta STxx73C oraz SM 7xxxx widziane w okolicy ronda przy Aldi w Tychach - pozdro!

Wysłane z mojego SM-A500FU przy użyciu Tapatalka

Pozdrowienia dla czarnej 159 SJ. Zjeżdżałeś za mną wczoraj z A4 przed bramkami.

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka

Pozdrawiam alfaholika od czerwonej 159 spotkanego pod biedronką na witosa

latem666 pozdrowienia dla Ciebie również, już kiedyś spotkaliśmy się pod Lidlem ale teraz ujeżdżam czerwoną ;)

Pozdro dla kierowcy srebrnej 166 dziś wieczorem na Stojałowskiego. Zauważyłem Cię dopiero jak prawie się minęliśmy , odpowiedziałem awaryjnymi ale nie wiem czy widziałeś w lusterku wstecznym :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam właściciela srebrnej 147 widzianego wczoraj wieczorem w Tychach obok McDonalda na drodze 44, pomachane i odmachane :)

Pozdrawiam kierownika czarnej 156sw na rej SBI który przepuścił mnie wczoraj gdy skręcałem do żabki w łodygowicach :) (jechałem srebrnym golfem :|) testowałem emisje spalin w VW

Pozdrawiam kierowcę czarnej 147 SW widzianej wczoraj na zjeździe w Świętochłowicach. Minąłeś mnie lewym pasem. Pozdrowienia dla białej 147 SK widzianej dziś w Katowicach na Pukowca po 18 oraz dla czarnej 156 SZY która nie mogła się zdecydować którym zjazdem zjechać z DTŚ. :)

Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka
homar tak to juz jest ze alfa sie fajnie jeździ wiec drogę z pracy do domu sie szuka dalszej haha ostatnio Cie trafiłem 33 ale zero odzewu chyba nie widziales

Pozdrawiam kolegę z Julki, wczoraj zmieniliśmy 2 zdania na Orlenie na Wieszowej.

Pozdrowienia dla ekipy z Afly 156 SDXXXX będącej wczoraj na Pikniku Lotniczym w Łasku. Fajnie się razem wracało :)

Widziana dzis czarna 159 SZY na ramkach zaparkowana przy wejsciu do galerii lider w zywcu. :) kogo to ??

Dzisiaj jeszcze Matejko w Rogoźniku... się mijaliśmy na drodze ;)

Amortyzatory
Powrót