Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
WeGi ty dzisiaj pod realem byłeś? Jechałem 166 machałem ale zero odzewu.

pozdrawiam kierownika czarnej 146 na blachach ST- wczoraj wieczorem w okolicach makro w sosnowcu

pozdro dla ludzi z Rybnika, którzy są z innej bajki!! chodziło mi o to, że jak się ich pozdrowi to patrzą na ciebie jak na kogoś z "gliwickiej" ehhh.... nie mam pytań.

Szkoda, że tak mało forumowiczów u nas w mieście:)

u mnie pod blokiem stoi alfa, która ma ramki jakiegos serwisu a kolorystyka prawie identyczna, wiec nie sa zbyt specyficzne kolorystycznie ;) a do tego ktos kiedys pisal na forum, że jakis inny warsztat ma identyczne kolory ;)

Ja jeszcze sie nie spotkałem z taką kolorystyką, także jak dla mnie to one są specyficzne :)

WeGi ty dzisiaj pod realem byłeś? Jechałem 166 machałem ale zero odzewu.

A o której godzinie ? W sumie tankowałem dziś na Neste bo leciałem do Zakopanego, ale nie widziałem zadnej 166, a napewno bym zauwazył bo ostatnio choruje na ten model :)

pozdrowienia dla chłopaków jadących przez czyżyny około 23.00 srebrną 145 z chorągiewką z emblematem alfy na dachu. Na początku myślałem że to IKAR i się zdziwiłem że 145tki na taksę puścili :). Podałem awaryjne, ale chyba nie zjarzyliście, bo Espace`em byłem.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 widzianej dzisiaj około południa na Rondzie Piastowskim w Krakowie - pomachane, odmachane :)

Gdzieś koło 12:30

Hmm no gdzieś tak koło 13 byłem najprawdopodobniej także jeżeli to ja to wybacz, możliwe że zawiesiłem bo spieszyłem się troche bo byłem już spóźniony :/
A to powozisz się teraz 166 ?

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam kierowcę czarnej 156-ki na oświęcimskiej rejestracji którego bezskutecznie pozdrawiałam wczoraj ok. 20.30 przy wjeździe do Tychów. Chyba nie bardzo wiedział o co mi chodzi, a spojrzenie jego współpasażerki mogłoby zabić siłą rażenia:)

dobrze, że tylko spojrzenie, latające cegły nie wyglądają atrakcyjnie na masce po wylądowaniu :)

Jestem w pełni za pozdrawianiem. Robię to zawsze na trasie...,

...ponieważ na terenie miasta nawet Alfiści są czasem bardziej zajęci prowadzeniem swoich Belli i nie dostrzegają pozdrowień. ;) Ale niezrażony będę to robił nadal! To bardzo miły zwyczaj, a już jak ktoś odpowie, nawet w pochmurny dzień robi się po prostu miło! Zatem: Pozdrawiam WSZYSTKICH (nie tylko w W-wie)!!!

...ponieważ na terenie miasta nawet Alfiści są czasem bardziej zajęci prowadzeniem swoich Belli i nie dostrzegają pozdrowień. ;) Ale niezrażony będę to robił nadal! To bardzo miły zwyczaj, a już jak ktoś odpowie, nawet w pochmurny dzień robi się po prostu miło! Zatem: Pozdrawiam WSZYSTKICH (nie tylko w W-wie)!!!

Przy wjeździe do Tychów sa światła na których staliśmy dobre 2 minuty. I nic:) ale próbuję nadal:)
Pozdrawiam!

Pozdrowienia dla pana z..... nie wiem jakiego modelu, ale rej KNT.... chyba granat, widzianego na zakopiance 20 grudnia, przed południem. Jechałam z paczka znajomych Honda accord siedziałam z tylu. Na widok alfy z przeciwka krzyknęłam do chłopaków z przodu żeby pomachali, bo absolutnie nie wierzyli w sile pozdrowień. Jakież mieli miny gdy pan z AR odmachał :D Skończyły się docinki nt. pozdrawiania alfistów :D

pozdrawiam kierownika czerwonej 145 1.4ts, który ostro poszedł ze świateł w skoczowie na wiślance, a także kolege ze 156 z bagażnikiem na dachu spotkanego w gotartowicach na krzyżówce:)

Pozdrowienia dla kierownika GTV'ki przy wyjeździe z Chrzanowa, łapki w górę:D

pozdro dla granatowej 147ki widzianej dzis w zabrzu na sz tablicach byłą ręka ale kierownik chyba za poźno zauważył

Dokładnie było tak jak piszesz , aż mi później głupio było że w końcu jakieś konkretne pozdro a ja nie zdążyłem odpowiedzieć. Do zobaczenia ponownie.

Amortyzatory
Powrót