Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
pozdrowienia dla kolegi w ciemnej 147, mijanego zaraz za Makowem Podhalańskim w strone Jordanowa. Pomachane odmachane ;)

Bo to nie te podforum kolego :P
Tutaj się śląsk i małopolska wypowiada :)

hehe male sprostowanie, ja zostalam z bellą w mysłowicach, a bravo jest w nowym sączu :) bo że tak powiem zawiodła niemiecka technologia...
znakiem rozpoznawczym jest antenka z CB ale bez bata... po lewej stronie auta
a co do dawania znaków jak jadę bravo, to czasami głupio wychodzi. ostatnio widząc 156 na poboczu po małej kraksie pan machał mi coś rękami że się gapię jak szpak w ***** :/

czarna 156 z czarna skórą na tablicach SBL ktoś od nas ?? stał dziś obok mnie na parkinkgu pod KWK ZIEMOWIT

---------- Post dodany o godzinie 02:42 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 02:42 ----------

w każdym razie pozdro :D

Pozdrowienia dla Puotka widzianego w carrefour w rybniku wczoraj tj 24. ps. mam nadz.że zakupy udane.

ogolnie pozdrawiam wszystkich alfistow przedewszystkim z katowic i okolic ;p

jestem za

Witam
Przydałyby się naklejki klubowe czy coś takiego funkcjonuje ?? wiele osób pewnie nie ma pojęcia o alfaholicy.org zwłaszcza ci starsi :)
migamy i drzemy klaksona :D

naklejki klubowe są na niektórych autach, myślę że jakby się ktoś zajął zrobieniem hurtowo to byłoby kilku chętnych bo koszty nie będą aż tak wielkie...

eee, wiekszosc to slepoki albo stare dziadki albo jakies kozaki co to oni nie sa ;p

daje znak tylko wtedy kiedy zobacze ramke lub jak ktos pierwszy sie ujawni

ramki są

małe i z przeciwka to ciężko wyszukiwać rami w przestrzeni, ale taka nakleja na szybę przednią w miejsca przyciemnienia byłaby widoczna z daleka, podobnie z tyłem autka... trzeba by coś pomyśleć :D

Ja łatwo poznaję z daleka ramki klubowe, są przecież takie specyficzne i jedyne w swoim rodzaju :) Kwestia przyzwyczajenia

Ja łatwo poznaję z daleka ramki klubowe, są przecież takie specyficzne i jedyne w swoim rodzaju :) Kwestia przyzwyczajenia

u mnie pod blokiem stoi alfa, która ma ramki jakiegos serwisu a kolorystyka prawie identyczna, wiec nie sa zbyt specyficzne kolorystycznie ;) a do tego ktos kiedys pisal na forum, że jakis inny warsztat ma identyczne kolory ;)

Pozdrawiam MarkaV6 spotkanego dzisiaj w Proszowicach.
Byłem trochę zaspany jeszcze i za późno Cię zauważyłem, ale widziałem że machnąłeś ręką.

Witam:)

Takie małe pytanko... Jest ktoś z Żor na forum? Jestem tam często i mało jakoś tam alf chyba, że są ukryte:)

Pozdrawiam:)

Amortyzatory
Powrót