Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
miły ranek po paskudnym skuwaniu lodu z auta
grzesiu ( alfisti77 ) ok 8 rano
:D:D
w końcu się doczekałem odwzajemnienia pozdrówki :P

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 SW z ramkami alfaholicy.org, za którym jechałem od galerii krakowskiej do opolskiej estakady około godziny 21. ;) Granatowe bmw, jakby coś.

Pozdrawiam pana w ciemnej 156 widzianego w nocy na trasie Krynica-N. Sącz

ludzie jak będziecie widzieć białego merca sprintera z kolportera to mrugajcie machajcie :)

zawsze jak widzę alfe to mrugam ale niestety w większości ludki patrzą czy światła mają włączone:)

A mi jak ktoś mruga, to co najwyżej mogę się spodziewać radaru za zakrętem

mam podobnie jak jade galaxem na ramkach klubowych i dziwnie na mnie patrza alfisci jutro bede w kraku moze ktos odmruga - pozdro

Który kolega stuknął w sobote honde civic na stacji statoil na armii krajowej ? srebrna alfa - z tyłu klubowe ramki.

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 156 po lifcie spotkanego w Wygiełzowie, chyba po raz pierwszy zdarzyło mi się, że to inny kierownik pierwszy pozdrowił:D Oczywiście odmachane;) Oby więcej takich ludzi:dance3:

Paweł 24, czy to Ciebie widziałam dziś w czarnej Belli GT(tablice SK) o 15:30 za Giszowcem w kierunku Tychów? Mignęłam awaryjnymi i pomachałam ale nie patrzałam do tyłu bo jakis szaleniec przed mną jechał i albo sie rozpędzał albo hamował, wolałam nie trafić na to drugie:)
W każdym razie pozdrawiam!;)

czarna 156 - widziana na przemysłowych w Tychach :)
pozdrawiam

wczoraj w Krakowie na Bora-Komorowskiego, na wysokości zjazdu na Dobrego Pasterza, stała wiśniowa 166 zmieniająca koło, dodatkowo w asyście policji. Mam nadzieje że wszystko ok.

Pozdrawiam pana z 159 SW spotkanego w Rowniu na drodze do Żor dzisiaj ok godz 12.00
Zdziwiłem się bardzo, bo pan koło 50tki a pomachał pierwszy :)

A ja pozdrawiam jasno niebieską 147 na klubowych tablicach, która dzisiaj koło godziny 19:40 była na Rondzie Młyńskim - czyżby to był Piter :>
Puściłem na chwilę awaryjne, ale nie wiem czy zostałem zauważony :)

Pozdrawiam

A ja pozdrawiam jasno niebieską 147 na klubowych tablicach, która dzisiaj koło godziny 19:40 była na Rondzie Młyńskim - czyżby to był Piter :>
Puściłem na chwilę awaryjne, ale nie wiem czy zostałem zauważony :)

Pozdrawiam

no to bylem ja napewno :D ale nie widzialem zadnej mrugającej alfy...:unsure: w którym miejscu byłeś ? w każdym razie również pozdrawiam ;)

Pozdrowienia dla kierownika czerwonej 155 na blachach KOS 4.... z klubowymi ramkami :) Widziany w Nowym Bieruniu na wysokości Biedronki kolo 14;30 :) Niestety nie byłem Alfą tylko autobusem i czekałem na szofera... :(

no to ja również pozdrowię:D kierowce czerwonej 156 , lekko przerabianej !!
13.01.2010 na alejach w krakowie o godzinie 22:30 :) fajnie się razem jechało :D dobre przyspieszenie ma ta Twoja Alficzka, ciekawe co tam za motorek siedział :)

alficzka była na blachach KGR chyba..

Amortyzatory
Powrót