marshall
Nowy
spoko spoko w zabrzu jestem przynajmniej 3 razy w tygodniu wiec bede wypatrywać Cie Twoje spojrzenie mnie pozdrowiło do reki impuls doszedł za poźno
pozdro
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrowienia dla Pana z szarej 159 widzianego dzisiaj na krajowej 81 jadącego w strone Katowic na rej SR między godz 12 a 13![]()
Pozdrawiam kierowcę czarnej GT (pasażera równieżza którymi jechałam od Giszowca aż do zjazdu na Czułów ok 16. Fajnie się śmigało lewym pasem
Szkoda, że nie można jeszcze bardziej rozwinąć skrzydeł... Byle do lata!
PS. No i nareszcie zamigane - odmachane![]()
Pozdrawiam równieżCodziennie śmigamy tą trasą mniej więcej w tych godzinach
Jak się podłączyłaś to wiedziałem, że trzeba nacisnąć na gaz i że przejmujemy lewy pas
Do następnego
![]()
To byłem ja. Trochę się do pracy spieszyłem, ale awaryjnymi zamrugałem
Pozdrawiam również.
Pozdrawiam serdecznie Miłą Panią, która dziś Wymieniła ze mną pięknie uśmiechy na parkingu Kampusu UJ pod wydziałem dziennikarstwa i komunikacji społecznejMiła Niewiasta Poruszała się oramkowaną, bliźniaczą srebrną 156 sw ( chyba w klekociku... no ja benzyna jestem ) i już 2 raz Przystanęła
Miło zacząć zmagania na uczelni od uśmiechu Alfistki
Następna bella będzie oramkowana, bo do tej się zebrać coś nie mogę by ramki kupić
Pozdrawiam serdecznie![]()
Kto wczoraj rano godz 5:30 odpowiedzial na moje awaryjne na trasie New Brzesko-KRK? srebrna 156 Alfalotnik?.Pozdrawiam