Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Lopezius ja Wam chyba szlak przecierałam :P jechałam tą trasą od. 14.30 z mysłowic :P do Bielska wjeżdzałam 15.15 :D:D szkoda że się nie widzieliśmy :D ja z kolei żadnej alfy na trasie nie widzialam...
za to pozdrawiam państwa Magierów za którymi jechałam od bielska do żywca, potem od żywca jechaliśmy już we 3 alfy w tym GTA :)
i na sam koniec powinnam dostać po tyłku bo nie zostałam na noc :P ale jechało się fajnie - dobry test na ośnieżonych drogach, uczy pokory :P

To raczej my przetarliśmy Tobie :dance3:, bo wpadliśmy do Bielska ok. 14:50. Mam nadzieje że się spotkamy jeszcze kiedyś na trasie :).

Pozdrawiam
Krzysiek
o proszę :) to chyba dlatego ci wszyscy których wyprzedzaliście przede mną na widok mojej alfy w lusterku grzecznie zjeżdżali na prawy pas :D

Ta Scoobi to byłem ja i również cię pozdrawiam

no to mniej więcej mieszkam 100m od tego skrzyżowania, to już wiesz kaj możesz przyjechać na flaszka jak co :D oczywiście zapraszom :)

A ja się czuję jak samotny srebrny;) żagiel, bo żadnej Alfy ani z przodu, ani z naprzeciwka... a naprawdę sporo jeżdżę... gdzie Wy jestescie? :)

Ja dzisiaj na Długiej znalazłem niezłą kolekcję :)

Bliżej n. kleparza:
- czerwona Brera
- ciemno szara GT
- błękitna GT

bliżej basztowej:
- bordowa 156
- srebrny 1300 Spider (to akurat nie dzisiaj ale niedawno)

na Krzywej (przecznica od Długiej) jest jeszcze popielate 166 :)

Czy to ktoś z Alfaholików?

Pozdrawiam pana z czarnej 145 z naklejkami AlfaClubu, widzianego dzisiaj pod europą w N Sączu

Coś u mnie w mieście wysyp Alf przed świętami. Wczoraj czarna 145 z naklejkami alfaclub a dzisiaj identyczna tylko że z napisem Alfaholicy pod boczną tylnią szybą. Niestety pani kierowniczka jakaś nie kumata i nie odmachała...

Pozdrawiam pana z czarnej 145 z naklejkami AlfaClubu, widzianego dzisiaj pod europą w N Sączu

A ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156 z ramkami Alfaclub.pl, która dość często parkuje w tygodniu na parkingu pod 'samochodówka' .

A ja pozdrawiam kierownika czerwonej 156 z ramkami Alfaclub.pl, która dość często parkuje w tygodniu na parkingu pod 'samochodówka' .

Ostatnio się od groma tych Alf narobiło ale coś nikt się na forum nie chce ujawnić.

niestety, ale chyba trzeba godzić się z faktem, że Alfa to nieco bardziej popularne autko niż jakiś czas temu. parę postów wcześniej wymieniłem kilka które stoją w okolicy (jedna ulica) mojego biura. Też bez odzewu.

Do tego dochodzi też fakt braku pozdrowień na drodze. Przykre, ale czasem mimo chęci jestem tak skoncentrowany na nawierzchni drogi, że jest już za późno żeby machać. Podejrzewam że inni też tak maja.

W każdym razie pozdrawiam :)

laska Ty tam wypatruj u siebie w sączu czarnego bravo na SM 43.... :) brat mojej alfy się tam wybrał zobaczyć jak wyglądają Wasze drogi :D

laska Ty tam wypatruj u siebie w sączu czarnego bravo na SM 43.... :) brat mojej alfy się tam wybrał zobaczyć jak wyglądają Wasze drogi :D

Właśnie przed chwilą wróciłem z zakupów i na obwodnicy wyprzedziło mnie czarne bravo. Ktoś jechał jak wariat. Numerów nie widziałem bo tablica była zbyt brudna.

Amortyzatory
Powrót