Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Wracam sobie z domu, zjezdzam na pas najbardziej z lewej na Opolskiej na wysokosci McDonalda/Lukoil i z oddali widze czerwona 156, mysle sweet GTA! Po dojechaniu blizej okazalo sie ze nie GTA ale rownierz sliczna (KGR...)i:
Awaryjne!
Mowie: wreszcie qwa! Pasazerka: o co chodzi? Mowie ze gosc mnie pozdrowil awaryjnymi(oczywiscie odmigalem)! Zapytala sie czy my tak zawsze, powiedzialem ze tak :P ;) Stwierdzila: "Słodziaki" :]

Nie wiem czy kolega widzial ze odmachalem, takze pozdrawiam! :)

Macie jakies skuteczne metodu odmachania od tylu po zmroku? :P Nie pomyslalem o przeciwmgielnych... :P

"skutecznie od tyłu" ;) ale mnie rozbawiłeś:D Sorki, późno już a mnie się tak skojarzyło. Skutecznie od tyłu to ja długie puszczam.
ps. wiem kto Cię pozdrawiał
byebye

pozdrowienia dla kierownika czerwonej 146 na ramkach klubowych, blachy KBC która stała na zielonym poziomie na parkingu galerii kazimierz. Coś mi sie wydaje że to był sław8, mam racje ? :D
A niestety nie, bo ja mam KR :-) No i dzisiaj byłem ale w Bonarce (więcej tam nie pojade) na niebieskiej 9tce ;-) Ale w pewnym sensie blisko :)
P.S W Galerii Ż zawsze parkuje na czerwonym -1 bo o każdej porze jest tam miejsce (taka ciekawostka)

Ostatnia edycja:
Witam serdecznie.

Jestem z okolic Częstochowy / Opola ( i tam i tam, mam po 50km ) i bardzo często spotykam się z pozdrowieniami kierowców Alfek, zwłaszcza młodych kierowców.

A teraz trochę humorystycznie:

Wiecie dlaczego właściciele (kierowcy) samochodów marki Ford się nie pozdrawiają ???

No....

No...

Nie wiecie ????

Bo rano widzieli się na serwisie. :P

Pozdrowienia dla właściciela Czarnej 156 WS alfka stała na frankach. (Zwolniłem i przetarłem oczy na widok klubowych ramek dawno ich nie widziałem)

Ja pozdrawiam kierownika srebrnej 166 spotkanego na Raszowcu w Rybniku dosłownie kilka minut temu.

Pozdrawiam pana z czerwonej 145 który pomógł mi wyjechac z zaspy wielkie dzieki

Ja pozdrawiam kolegę z czarnej/zielonej (?) 156 którego mijałem w Rybniku na żorskiej niedaleko Tesco ok godz 10 rano. Pomachane, odmachane :)

Puotek, czy to byłeś Ty?

pozdrawiam kolegę z czarnej 166 na blachach ST (chyba), w Opatowie były długie światła

Ja pozdrawiam kolegę z czarnej/zielonej (?) 156 którego mijałem w Rybniku na żorskiej niedaleko Tesco ok godz 10 rano. Pomachane, odmachane :)

Puotek, czy to byłeś Ty?

Jeśli mijaliśmy się (ja jechałem do Opla) na światłach (Żorska - Brzeznińska) i mrugałem to byłem ja :) Następnie jechała 147 ale bez żadnego odzewu :) Pozdrawiam

A kolor to bordo - fakt brudna alfa

pozdrowienia dla Kolegi z piaskowej 146 chyba, wymieniliśmy pozdrowienia

A mnie pozdrowił klubowicz w czerwonej 145 na drodze z Katowic do Tychów nr. rej. SPI....
odpozdrowiłem go

Pozdrowienia a zarazem podziękowania dla PUOTEK za dostarczenie świecy.

Podziękowania i pozdrowienia dla Sława za poratowanie gąbką :D

Pozdrawiam kolegę kolegę z zielonej AR 164 TS, która często mijam pod wydziałem zarządzania AGH. Nieźle dziś prułeś Nawojki, nie ma nic lepszego niż ryk silnika na dobry początek dnia!

Przesyłam kilka pozdrowień z trasy Będzin-Bielsko, dziś godz. 14-15:
1: Dla pani z Alfy Mito którą doszedłem w Katowicach i dalej jechaliśmy "łeb w łeb"
2: Dla pana z 156 SW 2,4 rej. SBL... którego doszliśmy w Kobiórze i dalej na trzy Alfy "rżnęliśmy" w kierunku południowym
3: Oraz dla pana z ciemnej 147 który pod koniec Czechowic, widząc trzy. wpadające z wielką prędkością do Bielska Alfy dołączył do orszaku.

Miło się jechało w takim towarzystwie.

Podrawiam
Krzysiek ze srebrnej 156 SW SB...

Amortyzatory
Powrót