POzdrowienia dla kolegi z niebieskiej 155, którą wypatrzyłem dziś o 18 na rondzie kotlarskim. Bardzo ładnie wyglądała mokra od deszczu .
Kręciłem się tam w tym czasie więc to mogłem być ja. Również pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
POzdrowienia dla kolegi z niebieskiej 155, którą wypatrzyłem dziś o 18 na rondzie kotlarskim. Bardzo ładnie wyglądała mokra od deszczu .
pozdrowienia dla kolegi lenny który był w niedziele w CSIR pk na czyżynach
troszke pogawędzilismy i namówił mnie żebym się tu zalogował....
PS. Piękna Bella odrazu mnie zauroczyła![]()
za pokazanie nieba
pozdrowienia dla Gosi, Tomka i PiterRawczoraj miałam przyjemność bycia na jednym z najlepszych spotów 147-ek
super atrakcje
przejażdżka GTA
ymmm
wielkie podziękowania przede wszystkim dla Tomasza że się napracował przy mojej belli :* i za pokazanie nieba![]()
przecież wyraźnie napisane Adam$ieNIEBO
![]()
było też nurkowanie, szczytowanie na drabinie i kilka innych atrakcji
![]()
pozdrowienia dla Gosi, Tomka i PiterRawczoraj miałam przyjemność bycia na jednym z najlepszych spotów 147-ek
super atrakcje
przejażdżka GTA
ymmm
wielkie podziękowania przede wszystkim dla Tomasza że się napracował przy mojej belli :* i za pokazanie nieba![]()
Aniucha jestemy kwita bo przebywać w tak doborowym towarzystwie to sama przyjemnoć a jesli jeszcze mogłem podłubać przy alfie to kolejny plus. Pozatym za to NIEBO ty pokazałas mi CZARNEGO wymiatacza z nakładką KULI BULI więć jak najbardziej jestem usatysfakcionowany. CI co nie byli niech żałują. Dodam że było palenie sziszy o smaku Ku.yoraz prezentacja alkoholi z całego wiata przez sympatyczną panią z papugą
Piter a tą chałwą to żeby CI sie cały dzień odbijało hehehehe
Proponuję kontynuację w którą sobotę.
Aniucha jestemy kwita bo przebywać w tak doborowym towarzystwie to sama przyjemnoć a jesli jeszcze mogłem podłubać przy alfie to kolejny plus. Pozatym za to NIEBO ty pokazałas mi CZARNEGO wymiatacza z nakładką KULI BULI więć jak najbardziej jestem usatysfakcionowany. CI co nie byli niech żałują. Dodam że było palenie sziszy o smaku Ku.yoraz prezentacja alkoholi z całego wiata przez sympatyczną panią z papugą
Piter a tą chałwą to żeby CI sie cały dzień odbijało hehehehe
Proponuję kontynuację w którą sobotę.
BULI KULI kur*ai on byl bialy z czerwonym kapturkiem
prezentacja była wypas, szkoda ze nie było degustacji, ale to w inny dzień można zoorganizowac
chalwe zjadłem, dzieki Aniucha
a co do kontynuacji to jestem jak najbardziej za
jak tylko wróce z Italii to obojętne który weekend mi pasuje
![]()
Pozdrowienia dla MDX`a widzianego dzisiaj na białoprądnickiej ok. 9.00, mrugałem, machałem a on niewzruszony, zapatrzony w inną stronę ;D