Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
a ja pozdrawiam koleżankę ze 147-ki dzięki której wczoraj wieczorem znalazłem się cały i zdrowy w domu

Aniucha - jesteś WIELKA
:party::party:

i mosz u mnie mientusy:D

ahhh ten smak mintusów / mientusa :) ymmm czysta przyjemność :P
ale w jakim sensie wielka?:):P waga nie przekracza 60 kg więc...:P :D

---------- Post dodany o godzinie 12:49 ---------- Poprzedzający go post został napisany o godzinie 11:17 ----------

pozdrowienia dla Planciora pomachane -odmachane :) i to dwa razy :)
srebrna 166 na SM 33.... widziana koło reala w Mysłowicach
srebrna 156 na SO 63... widziana na katowickiej w Mysłowicach

Hahah,
Aniucha wystraszyłaś mnie tym pukaniem w szybę :D
Spokojnie sobie słucham muzyczki, a tu mi ktoś w szybę puka ;)
Ale spoko, szkoda, że nie było czasu przystanąć i pogadać. Do pracy jechałem.
Pozdrawiam,

coś późno do tej pracy jechałeś :) ja już liczyłam godziny do końca dniówki :)
a to nasze spotkanie :D:D przepraszam że Cię wystraszyłam :D ale stwierdziłam że nie odpuszczę :) przez chwilę nawet biegłam żeby Cię na tym czerwonym złapać :P

Heh, no ja pracuję na godziny popołudniowe tylko (współpraca z USA, więc i godz USA).
Dobrze, że biegłaś, fajnie spotkać Alfaholiczkę nawet bez alfy ;)

:) oraz srebrnej 156 sw po lifcie wnętrza, która parkuje na kampusie UJ na ruczaju - Ostatnio miła Kierowniczka przejeżdżając obok mnie i mego auta puściła miły dla oka uśmiech :)

moja Żona stwierdza:"No cóź, jestem miła, mam 156 sw i parkuje na kampusie, pod budynkiem komunikacji..." przyznaje się że się uśmiecha do kierowcy srebrnej 156 SW, ale niestety nie mamy wnętrza po FL, ale szyby mamy przyciemniane więc jeżeli to my to pozdrawiamy, a jak nie to i tak pozdrawiamy ;)

Lenny: chyba się minęliśmy ostatnio na światłach koło Klebberga, pozdro :)

Dodatkowo, pozdrowienia dla parki w czarnej 156SW KWA...., z którą wymieniliśmy dzisiaj pozdrowienia na Bora Komorowskiego, na wysokości zjazdu pod Krokus. Ślicznie utrzymana Bella, szkoda, że odbijałem pod wiadukt :)

jeżeli to taka złota ;) to oczywiście kojarzę !!! ciężko nie zauważyć takiego bóstwa ;D btw. jakiś czas temu byłem u znajomego na dolnym Boh. W. i wyszliśmy sobie na fajkę przed blok więc znajomych wziąłem żeby zobaczyli to cudo ;)

i chciałbym jeszcze pozdrowić czarną 156 koło której parkowałem i wymieniłem porozumiewawcze, pełne uznania spojrzenia na parkingu pod M! dzisiaj o 18.15 ...

Tak, złota GT to moja Bella :) tylko proszę mi nie kiepować na lakier ;)

Pozdrawiam :)

hehe... jedyne co mogłeś zauważyć to poodbijane palce na szybie ;)
pozdrawiam

hehe, a ja myślałem ze się jakieś dzieciaki bawiły :) lol :) fajnie ze się podoba :) pozdrawiam

czy to ktos z forum parkuje swoja 155 czarna na os.Kazmierzowskim? tak przy okazji ktos sie zarazil wirusem Alfy na mojej wiosce:D bo zakupil 155 super czyli w sumie sa juz 3 Alfy:D

Ostatnia edycja:
pozdrowienia dla mrutyny ktory prowadził tak wciągającą rozmowę telefoniczną że zauważył mnie dopiero jak go strąbiłem na dachu Galerii Krakowskiej :D i pozdrowienia dla kierownika czerwonej 147 mijanego na Aleji Pokoju, mrugnąłem światełkami i popatrzyłem się jak mijałem bo akurat skręcał do M1 ale chyba był troche przestraszony i nie wiedział o co chodzi:) i pozdrowienia dla kierownika czerwonej 145 na blachach KTT widzianej na parkingu pod Plazą :)

serdeczne pozdrowienia dla dwóch 147-ek :)
jedna czerwona widziana wczoraj na ul.Bocheńskiego w Katowicach
druga błękitna na rej SO.... widziana na parkingu przy Cinema City na Gliwickiej w Katowicach :)

pozdrowienia dla kolegi lenny który był w niedziele w CSIR pk na czyżynach:D
troszke pogawędzilismy i namówił mnie żebym się tu zalogował....
PS. Piękna Bella odrazu mnie zauroczyła;)

pozdro dla gościa w czerwonym Spiderze na blachach ST napotkanego dziś ok 16 pod mc Dolnaldem w Tychach

no niestety godzina za późno :D
sorki za OT ale byłam w Tychach na łyżwach :) skończyło się na tym że nie pojeżdziłam bo był jakiś mecz ;/ no trudno... zima dopiero sie zaczyna :)
ale za to pozdrawiam 147-kę na ST.... taki kolor jak moja ino 5 drzwiowa widziana na światłach przy złączeniu 86 i "1" :D

POzdrowienia dla kolegi z niebieskiej 155, którą wypatrzyłem dziś o 18 na rondzie kotlarskim. Bardzo ładnie wyglądała mokra od deszczu . :)

Amortyzatory
Powrót