• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
nie ma takiej ulicy !!!!!
nie ma ( było ) takiego człowieka

styknie wiedza do 6 klasy SP aby wiedzieć że marszałek Piłsudski miał nazwisko pisane przez "s"

a potem się ku...wa denerwują Polacy że im piszą w obcych gazetach o "polskich obozach"

ale co tu się dziwić jak Polak nie umie napisać poprawnie nazwiska jednej z najważniejszych postaci w historii kraju
... rzeczywiscie dopiero teraz zauwazylem dziwne pisalem z telefonu.
trudno byloby nie wiedziec jak poprawnie napisac ulice na ktorej sie ponad 20 lat mieszka :) ale i tak trafna uwaga

Pozdrawiam kierownika białej MiTo z bagażnikiem na dachu na blachach SJ? i z ramkami :D który śmigał w Świebodzicach (dolnośląskie) w ten Weekend z rana :D

Ps. Piany byłem.... miałem chrzciny... widziałem z chodnika :cheers::cheers::cheers:

Pozdrawiam kierownika białej Julki widzianej na Andersa, w kierunku Karpackiego koło 16-17 :)

Pozdrowienia dla kierowcy srebrnej 145ki (SCI ) stojacej pod willa Mario w Ustroniu obok mojej czarnej 147ki w ten weekend ;) ramki byly!

Pozdro dla 156 z ramkami na sublach dzis przed 18. To byles Ty himek? ;)

Tak, tak to moja Bella była :)

kumpel mi mówił, że migałeś, bo on kierował autko bo bawił się przy zawieszeniu tylnym i testował autko, i nie pokumał o co chodzi :D
jakby powiedział to ciut wcześniej, to bym awaryjnymi mignął, ale to już następnym razem:)

Pozdrawiam również:)

A ja pozdrawiam kolegę riflewod, z którym rozmawiałem telefonicznie i kolegę Pietropili, z którym zamieniliśmy kilka zdań :)

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej 166 SY na złotych felach która przed chwilą jechała ul dojazd.
Bez ramek ale z takim autem powinien się szybko przyłączyć do forum :)

nie ma takiej ulicy !!!!!
nie ma ( było ) takiego człowieka

styknie wiedza do 6 klasy SP aby wiedzieć że marszałek Piłsudski miał nazwisko pisane przez "s"

a potem się ku...wa denerwują Polacy że im piszą w obcych gazetach o "polskich obozach"

ale co tu się dziwić jak Polak nie umie napisać poprawnie nazwiska jednej z najważniejszych postaci w historii kraju

Rety Bociek to Ty potrafisz mówić również po polsku???Myślałem że ino po naszymu...;)

TY piszesz "po naszymu" ???

a od kiedy to Siewierz / Mierzęcice są śląskie ??

jestem Zagłębiakiem od urodzenia a że umia godać to już ińszo sprawa - po prostu poznaja wroga :lol:

ale nie pisz mi tu takich pierdół że godajo we Siewierzu - bo to przeca nie jest za uja ślunsk

Mosz racja chopie zy ni jyst tak samo jak Dombrowa:)A godac ni umia tak se tylko udaja...Tobie wychodzi to przeca lypiej niz mi;)Jo tyz jyst z Zaglembia od dziada pradziada i wcole sie tego nie wstydza:)

Pozdrowienia dla Alfy GT spotkanej dzisiaj w Sosnowcu na Piłsudskiego około 18-tej. Co prawda bez ramek ale kolega bardzo żywiołowo machał

To ja bylem. Brak ramek musze kompensowac zywiolowym machaniem ;-)
Odpozdrawiam ;-)

Tak, tak to moja Bella była :)

kumpel mi mówił, że migałeś, bo on kierował autko bo bawił się przy zawieszeniu tylnym i testował autko, i nie pokumał o co chodzi :D
jakby powiedział to ciut wcześniej, to bym awaryjnymi mignął, ale to już następnym razem:)

Pozdrawiam również:)

A ja pozdrawiam kolegę riflewod, z którym rozmawiałem telefonicznie i kolegę Pietropili, z którym zamieniliśmy kilka zdań :)
Dzięki za pozdro , ja zobaczyłem ramki kolegi riflewod a Himek rejestrację .

Pozdrowienia dla właściciela/ki pięknej czarnej oramkowanej 156 SW o rej. ST 70*** stojącej po 17:40 pod Groszkiem (Borowa na przeciw SP10) w Tychach. Miło było zobaczyć w końcu Alfę z ramkami na osiedlu :) Kręciłem się tam chwilkę ale nikt pod autko sie nie zgłosił :(

Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 którego spotkałem na parkingu pod krokusem w krakowie wczoraj po 21 i pozdrawiam właściciela 147 chyba czarnej na ramkach pod McDonaldem przy rondzie matecznym. :)

Amortyzatory
Powrót