misia
Nowy
Pozdro dla widzianej czarnej GT na klubowych ramkach w Brennej dziś.
To byłam ja. Pozdrawiam
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Pozdro dla widzianej czarnej GT na klubowych ramkach w Brennej dziś.
... rzeczywiscie dopiero teraz zauwazylem dziwne pisalem z telefonu.nie ma takiej ulicy !!!!!
nie ma ( było ) takiego człowieka
styknie wiedza do 6 klasy SP aby wiedzieć że marszałek Piłsudski miał nazwisko pisane przez "s"
a potem się ku...wa denerwują Polacy że im piszą w obcych gazetach o "polskich obozach"
ale co tu się dziwić jak Polak nie umie napisać poprawnie nazwiska jednej z najważniejszych postaci w historii kraju
nie ma takiej ulicy !!!!!
nie ma ( było ) takiego człowieka
styknie wiedza do 6 klasy SP aby wiedzieć że marszałek Piłsudski miał nazwisko pisane przez "s"
a potem się ku...wa denerwują Polacy że im piszą w obcych gazetach o "polskich obozach"
ale co tu się dziwić jak Polak nie umie napisać poprawnie nazwiska jednej z najważniejszych postaci w historii kraju
Pozdrawiam kolegę w srebrnej 156 sw na ramkach widzianego wczoraj w DG na alejach![]()
Pozdrowienia dla Alfy GT spotkanej dzisiaj w Sosnowcu na Piłsudskiego około 18-tej. Co prawda bez ramek ale kolega bardzo żywiołowo machał
Dzięki za pozdro , ja zobaczyłem ramki kolegi riflewod a Himek rejestrację .Tak, tak to moja Bella była
kumpel mi mówił, że migałeś, bo on kierował autko bo bawił się przy zawieszeniu tylnym i testował autko, i nie pokumał o co chodzi
jakby powiedział to ciut wcześniej, to bym awaryjnymi mignął, ale to już następnym razem
Pozdrawiam również
A ja pozdrawiam kolegę riflewod, z którym rozmawiałem telefonicznie i kolegę Pietropili, z którym zamieniliśmy kilka zdań![]()
Pozdrawiam właściciela srebrnej 156 którego spotkałem na parkingu pod krokusem w krakowie wczoraj po 21 i pozdrawiam właściciela 147 chyba czarnej na ramkach pod McDonaldem przy rondzie matecznym.![]()