Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
(cytat z 25-11-2007)
Jakiś tydzień temu tłumaczyłem to swojej siostrze, tylko, że 156 i 166 zaliczyłem do tych "starszych modeli" a jako nowsze podałem MiTo, i Julkę.
Więc misja spełniona, Ci "nowi" z przed 5 lat już nauczeni. teraz czas uczyć następnych.
Pozdrawiam i będę pozdrawiał
jak chce się sygnałków, to trzeba mieć ramki. Ja nie pozdrawiam innych alf poza tymi oramkowanymi- chyba, że ktoś wcześniej pozdrowi.
Jak chce się sygnałków, to trzeba mieć ramki. Ja nie pozdrawiam innych Alf poza tymi oramkowanymi- chyba, że ktoś wcześniej pozdrowi.
a w których godzinach?? ale całkiem możliweStrażak czy to nie ciebie w 159 sedan widziałem w niedziele na zjezdzie z ronda McDonald'a? Pomachałem, ale z pewną doza niepewnosci...