• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam grafitową 166 przejeżdżającą obok mojego domu- tj Antoniów w DG-wczoraj koło południa ;)

czarna 159 na SMI:) pozdrawiam okolice Mikołowa:) to chyba bylo jeszcze na gliwickiej

widziana bordowa gt DG w sobotę po 17 wyjeżdżająca z parkingu reala, bylem obok na weselu a alfę zostawiłem pod marketem, pozdro :)

Pozdrawiam piekna i pieknie brzmiącą srebrna GTV widziana dziś w Olkuszu

Pozdro dla kierowcy 147 SBE w niedzielę w Oświęcimiu, a także kolegę na trasie Rabka - Zator (ręka była)

widziana bordowa gt DG w sobotę po 17 wyjeżdżająca z parkingu reala, bylem obok na weselu a alfę zostawiłem pod marketem, pozdro :)
widziałem - ale tylko autko :-)
no i ludzi z wesela przed domem działkowca :-) - nikt nie machał :lol:

Pozdro dla Srebnego Spiderka co z pracy wracał - jechałem z kolegą puntem na wysokości Lear :)

Pozdrawiam błękitną 156 SW na SY... mijaną na DK 86 (kolega chyba zjeżdżał w kierunku Mysłowic/Jaworzna (trąbki były, łapka z mojej strony też) i czarną Giuliettę SBE mijaną na DK 86 w kierunku na Siewierz (akcja z doklejeniem się do zderzaka i pociągnięciem paru kilometrów lewym była spoko;)) I na koniec pozdrowienia dla beżowej 159 SW z numerami SR spotkaną pod sklepem spożywczym w Nowej Wsi (kolega chyba nie z forum, ale dostał ode mnie naklejeczkę na szybkę i myślę, że się "zarazi")

Ostatnia edycja:
Ja przesyłam zaległe pozdrowienia z piątku 7.09, na obwodnicy Wieliczki od strony Krakowa na światłach stała bordowa....hmmm chyba 159 KN..... pomachane odmachane. :)

Pozdrowienia dla Alfy GT spotkanej dzisiaj w Sosnowcu na Piłsudskiego około 18-tej. Co prawda bez ramek ale kolega bardzo żywiołowo machał

Niedziela w okolicach godzinki 23:00 na ulicy piłsudskiego w krakowie
pozdrawiam srebrnego spidera ktory mnie wyprzedzal :D

Ostatnia edycja:
ulica piłsudzkiego
nie ma takiej ulicy !!!!!
nie ma ( było ) takiego człowieka

styknie wiedza do 6 klasy SP aby wiedzieć że marszałek Piłsudski miał nazwisko pisane przez "s"

a potem się ku...wa denerwują Polacy że im piszą w obcych gazetach o "polskich obozach"

ale co tu się dziwić jak Polak nie umie napisać poprawnie nazwiska jednej z najważniejszych postaci w historii kraju

Amortyzatory
Powrót