• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam koleżankę ze 159 z rejestracją DW widzianą w poniedziałek/wtorek na Tychach Zachodnich (łapki były) i dziś ze srebrnej 147 która mnie dziś koło 19:30 minęła na merino, za późno ją zobaczyłem :)

Ostatnia edycja:
Pozdrawiam kierowce ciemnego poliftowego 156 w kombi na ramkach ktore wczoraj w Tychach w korkuu ładnie wpuściło bordową omege ktora z kolega do pracy jechałem

Pozdrawiam srebrne 159 sw, stojące dziś koło 15-16 na Strzeleckich w Krakowie pod szpitalem dziecięcym ;)

Pozdrawiam granatowa 156, ktora codziennie jeździ w kierunku Strykowa :-)

Wysłane telepatycznie poprzez Asus Transformer Prime

Pozdrawiam grafitową 166 na szprychach 18 widzianą ok 7.20 koło mostu kolejowego na krzyzówce 3maja z Piłsudskiego w Scu, lusterka oklejone flagą Włoch, oraz 147FL widziana na wylocie z tunelu w Katosach w strone Sca ok 15.10

No to po kolei pozdrawiam kierowników i kierowniczki alf:
- jasnej 147 po lifcie SY stojącej pod Onysem
- czerwonej 156 STA ( klubowe ramki były :) ) stojącej koło rynku w TG
- srebrnej 156 SW spotkanej przy macdonaldzie ( pomrugane , pomachane :D )
- srebrnej 166 SY stojącej na Stroszku
a wszystko to dziś w nocy :D

Na temat tego - dlaczego kierowcy Alf sie nie pozdrawiają na drodze, słyszalem ostatnio głupi (aczkolwiek zabawny na swój sposób dowcip ;) ja osobiście "wpuszczam" w łańcuszku każdą Alfę, co ciekawe - jako zjawisko socjologiczne - zazwyczaj za kierownicą siedzi kobieta (abosulutnie nie ujmując dziewczynom-kierowcom) która ma przed sobą wyłącznie koniec maski i drogę. Aby dodać trochę pikanterii opowieściom motoryzacyjnym – przez 2 lata miałem okazję czasem prowadzić "Mini" mojej szanownej małżonki – i co? Nawet laski w Miniakach machały, mrugały światłami, ustępowały pierwszeństwa... A przecież design naszych alf w niczym nie ustępuje miniakom. I bądź tu mądry :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia po kolei:
-kolege w czarnej 147 SKxxxx z którym kawałek jechaliśmy od Sosnowca w stronę DG-pomigane
-granatową 156 KOL z ramkami, zaparkowaną pod światem paneli w DG
-dla koleżanki w zielonej 147 SBE która machała do mnie na swiatłach w DG w okolicach orlenu

Takiego wysypu dawno nie było:)

Pozdr dla wlasciciela czerwonej 159 SW spotkanej wczoraj na parkingu SCC w Kato... i nie, czerwony nie jest ladniejszy! ;)

pozdrawiam kolege z czerwonej 156 mijanej wczoraj ok 18 kolo korala/zamku w Nowym Saczu!

Czarna 147 ST na Bielskiej w Tychach, pozdro!

Od kiedy sam mam 159 coraz czesciej widze Alfy;]

Pozdro dla oramkowanej 156 (?) dzisiaj przed 14 w Świętochłowicach:)

Pozdrowienia dla kolegi z czarnej GTV, który mnie "omrugał" i "wymachał" dzisiaj w Bujakowie koło 17:00.
Czy to przypadkiem nie forumowicz BOBAS ?

Ostatnia edycja:
A ja pozdrawiam granatową 156 SW, spotkaną dzisiaj rano - około 8 na trasie przed Tychami - jechałem Mitsu od ojca znowu :P bo znowu w góry.. Miała ramki klubowe więc puściłem awaryjki :D Ale właściciel chyba nie skapował o co chodzi ;P Musze zapodać ramki klubowe do Outlandera :D

Pozdrawiam kierownika białej 159 SW? mijanej na stoczniowcow dzisiaj okolo 21 wydaje mi sie ze byly z jego strony dlugie ale za pozno się spostrzeglem.

Amortyzatory
Powrót