marshall
Nowy
czarna julke na ramkach która odpoczywała na stacji koło siłowni
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
czarna julke na ramkach która odpoczywała na stacji koło siłowni
nie wierze... ,moje rejony i na ramkach? ciekawe... ja pod groszkiem/milea bywam czesto ;PPPozdrowienia dla właściciela/ki pięknej czarnej oramkowanej 156 SW o rej. ST 70*** stojącej po 17:40 pod Groszkiem (Borowa na przeciw SP10) w Tychach. Miło było zobaczyć w końcu Alfę z ramkami na osiedluKręciłem się tam chwilkę ale nikt pod autko sie nie zgłosił
![]()
Najczesciej nie odpowiadaja ludzie i udaja wielkie zdziwienie na to co robie z nowszych alf 156 , 166. Ci ludzie kupuja te samochody chyba tylko za wyglad. Odpowiadaja z reguly posiadacze starszych modeli 33, 155 itd. i to chyba swiadczy o tym ze milosc do alfy trwa wiecznie.
Uczmy tych nowych zeby wiedzieli co maja i ze maja sie z czego cieszyc( posiadanie Alfa Romeo)
(cytat z 25-11-2007)
Jakiś tydzień temu tłumaczyłem to swojej siostrze, tylko, że 156 i 166 zaliczyłem do tych "starszych modeli" a jako nowsze podałem MiTo, i Julkę.
Więc misja spełniona, Ci "nowi" z przed 5 lat już nauczeni. teraz czas uczyć następnych.
Pozdrawiam i będę pozdrawiał