Widziany \ Widziana...

• Autor wątku Autor wątku Carissa
  • Data rozpoczęcia Data rozpoczęcia
Pozdrawiam kolegę w ciemnej 159 na ramkach stojącego wczoraj za mną na światłach w okolicy straży pożarnej (nie pamiętam ul.) w Gliwicach około godziny 17:50. Swiatła i awaryjki były.

Również pozdrawiam. :)

Pozdrawiam wszystkich alfaholików, których spotykałem od piątku do dzisiaj w okolicach siewierz-wisła :) Szczególnie koleżan kę ze 147 chyba srebrnej na ST :) Oraz kolegę ze 147 z flagami na lusterkach :)

Wielkie moje zdziwienie gdy wjeżdżając do Jablunkova czeski kolega z alfy mi machał :)

Pozdrawiam kierowcę 159 kombi STA z ramkami klubowymi stojący na parkingu w Platanie w Zabrzu późnym popołudniem :)

Pozdrowienia dla czarnej 156 FL widzianej na Malborskiej, stała zaparkowana obok szkoły. Kierowcę, choć nie zdołałem dojrzeć, również oczywiście pozdrawiam ;)

pozdrowienia dla kierowcy czarnej 147ki ST 20..E stojacej wczoraj o 23 pod pizzeria Biesiadowo w Tychach ;)

Pozdrowienia dla "cholera wie jaki to model bo się jeszcze tak dobrze nie znam". Widziałem raptem przód dość charakterystyczny bo światła Brery były pomarańczowe. Trochę to zawęża poszukiwania. Właściciel mnie widział i odmachał. Akcja toczyła się w Dąbrowie Górniczej ;)

brery z DG to ja kurde nie znam żadnej jeszcze

Pozdrowienia dla oramkowanej koleżanki ze złotej 147 na blatach SBE... widzianej dzisiaj w Będzinie na Czeladzkiej około 9 rano
Wogóle wtedy spotkałem w ciągu 2 minut 5 Alf, ale tylko powyższa oramkowana

Pozdrawiam bordową chyba 156 która stała w Dąbiu pod szkołą na rozpoczęciu roku, ramki były.
Pozdrawiam również czarną 147 i panią w środku widziana w Będzinie koło urzędu pracy też na ramkach.

Pozdrawiam kolegę ze srebrnej 156 mijanej dzisiaj koło 14:30 przed mostem na Wiśle między Górą a Brzeszczami - kolega mrugał, machał ale chyba tylko ostrzegał przed czającymi się miśkami z suszarką :)

jeździ brera bo często ją widzę pod Auchan w SC

Pozdrowienia dla właściciela jasnoniebieskiej 147ki, która chyba od miesiąca cyklicznie stoi w Radzionkowie przy ul. Norwida :)

Jest czarna Brera na SO jezdzaca czesto po DG. Bez ramek ale wtajemniczony bo pare razy juz spotkalem kierownika i lapy byly zawsze.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

z SO to wiem że są - jest też czerwona z SO
ale z SD to nie widziałem jeszcze

Pozdrowienia dla kierowcy ciemnej Alfy 147 SO oramkowanej, która stoi na parkingu za Castoramą w Kcach. Znak rozpoznawczy - biała maska :)

Widziany dzisiaj kierowca srebrnej GT, około 7:30 w Andrychowie, z rejestracją KR. To nie pierwszy raz i pewnie nie ostatni, bo widuję raz za czas.

Pozdro dla trzech wlascicieli 156 jakie dzis widzialem w Tychach, jedna na forumowych ramkach, sam musze je tez sobie sprawic ;)

a ja pozdrawiam "młodego" z DG z Piłsudksiego 32 ( tam widziałem parkuje ) z czerwonej 147 po fl ( młody - bo poznaję po nr że niedawno rejestrowana - a jednak na awaryjki potrafił długimi machnąć )

Amortyzatory
Powrót