Widziany / widziana

nie wiem czy tutaj czy w mazowieckim ale pozdro dla kierownika 166 na WR z tabliczkami ah z którym to dzis troche pośmigałem na trasie Lublin-Nałęczów :) pozdrowione światełkami pozdro i tutaj :)

Przyznać się, który mi wycieraczkę postawił pod Nowym Światem :D

Pozdrowienia dla kolegi i pasażerów 156 SW WR.... widzianej dzisiaj na światłach przed zaporą... Ramek nie było ale rączka tak :D

pozdrowienia dla Melusb, którego widziałem wczoraj przed 20 koło centrum i dzisiaj w Lubzinie :)

Pozdrowienia dla Sportinga, którego widziałem w Warszawie koło dworca centralnego. ;)

Hue Hue ... gdzieś Ty mnie tam wypatrzył :)
Byłem w Wawie na biciu rekordu Guinessa , otwarty trening z Ewą Chodakowską ok 3000 ludzi z całej Polski.

Dokładnie to córka ćwiczyła a ja patrzyłem :cool:

Pozdrowienia dla kolegi i pasażerów 156 SW WR.... widzianej dzisiaj na światłach przed zaporą... Ramek nie było ale rączka tak :D

Witam, Pozdrawiam również jestem w sumie nowy na forum ale po wczorajszym przywitaniu postanowiłem zaglądnąć tutaj ;)

Pozdrowienia dla kolegi ktory w piatek 21.06.2013 skrecal ciemna 156 SW po FL(rameczki byly) kolo GoodYear.Łapki byly.Ktory to kolega??

Pozdro dla kolegi ze 159 na klubowych ramkach spotkanego wczoraj wieczorem na światłach na Witosa przy Lotosie. Rozjechaliśmy się przy Realu.

Pozdro dla kierowców Alf których dziś mijałem dziś na trasie KLB-RZ-KLB między 17 a 19, były głównie 156 i 166k kilku kierowców podniosło łapkę. No i jeszcze pozdro dla kierownika srebrnej 166 RTA... na klubowych ramkach, z którym mijałem się wczoraj na trasie KLB-TBG.

zdrówko dla kierownika czarnej 147 RZE..... łapa była :) w Przeworsku.

pozdrowienia dla czarnej 156 RDE z ramkami wczoraj na Kosynierów w Dcy :)

Pozdrowienia dla srebrno-niebieskiej 159 jadącej na pomarańczowej lawecie ul. 1-go Maja koło TC :-)
Pozdro także dla srebrnej 156 R1 IREK widzianej koło szpitala ok. 15.

Ciekawe co tym razem zdechło :D

Pozdrowienia dla właściciela alfy po lewej, chyba Maro o ile dobrze odczytałem nick z ramki ;)
2013-06-25 15.50.09.jpg

Ostatnia edycja:
Pozdrowiania dla Alf widzianych w Rzeszowie :) To mój najdroższy wyjazd w tamte tereny 250zł i 6pkt na powalonym rondzie na Cieplińskiego obok pomnika i małej stłuczce... :)

Pozdrowiania dla Alf widzianych w Rzeszowie :) To mój najdroższy wyjazd w tamte tereny 250zł i 6pkt na powalonym rondzie na Cieplińskiego obok pomnika i małej stłuczce... :)
A co w tym skrzyżowaniu obok pomnika jest powalonego? Wyjątkowo proste i jednoznaczne... No chyba, że masz na myśli dziury w drodze, bo zdecydowanie się mu należy już remont nawierzchni.

Ostatnia edycja:
Amortyzatory
Powrót