Widziany / widziana

No tak zielona oliwka :) a cały czas jak szedłem zastanawiałem jaki do cholery jest to kolor :) Dobrze wiedzieć. Teraz moją GT możesz zobaczyć u chłopaków z Rascall'a. Nie wiem czy zauważyłeś ale jakieś niunie panoszą się na naszym osiedlu białą GT z czarnym dachem. Zawsze to uśmiech wywołuje u mnie na twarzy gdy widzę same dziewczynki w takich samochodach xD

No tak zielona oliwka :) a cały czas jak szedłem zastanawiałem jaki do cholery jest to kolor :) Dobrze wiedzieć. Teraz moją GT możesz zobaczyć u chłopaków z Rascall'a. Nie wiem czy zauważyłeś ale jakieś niunie panoszą się na naszym osiedlu białą GT z czarnym dachem. Zawsze to uśmiech wywołuje u mnie na twarzy gdy widzę same dziewczynki w takich samochodach xD

widziałem zdjęcia Twojej GT na fb :D widziałem kiedyś tą białą gt, ale nie miała ramek to nie zwróciłem uwagi kto jechał :D pozdrawiam i do zobaczenia :)

Pozdrowienia dla ślicznej dziewczyny w białej sukience, która wsiadała do zielonej 145 na Króla Kazimierza ;)

Witam, witam i również pozdrawiam. Twoja bella też jak zawsze czyściutka i lśniąca :)

Witam, witam kolege Czarny_28 i również pozdrawiam. Twoja bella też jak zawsze czyściutka i lśniąca :)

- - - Updated - - -

jezeli to do mnie to napisze tak ze czysta byla ale nie tak jak Twoja.Dobrze ze dzis jej nie widzisz zbombardowanej przez ptaszyska i okurzonej

Heh, ptaszyska rzecz normalna, tez mam ten problem w miejscu gdzie parkuje. Zobowiazuje mnie to tylko do częstszego jej mycia

a któż to do naszej Dębicy zawitał? :D mam nadzieję, że do zobaczenia na drodze :)

Hubert to juz chwile temu zawital.U mnie jaskolki bombarduja bo maja gniazda na osiedlu ale teraz jest darmowa myjnia-byle bez gradu

Piotrku, faktycznie już rok będzie niedługo, ale nie udziela się więc nie wiedziałem :D

pozdro dla AndrzejGP23 albocosw ten desen widzianego we wtorek okolo 13-14 na 4 gdzies w okolicach Swilczy /trzciany

Pozdrowienia dla keirowników:
Czarnej Alfy Gt zjeżdzającej z B4,
Srebrnej 166 widzianej w jaśle :)
Wszystko wczoraj :)

pozdro dla AndrzejGP23 albocosw ten desen widzianego we wtorek okolo 13-14 na 4 gdzies w okolicach Swilczy /trzciany
Dziękuje i również pozdrawiam. Ja, choć się rozglądałem nie widziałem żadnej Alfy z ramkami, Ciebie musiałem przegapić.

Pozdrowienia dla kierowniczki ciemnej 147, chyba RZ, bez ramek, spotkanej na Obrońców Poczty Gdańskiej ze dwa dni temu. Łapka była.

Słowik czy to Ty jechałeś w zeszły piątek przed rondem w Ropczycach machałem i mrugałem, ale słońce raziło, to było między 18 a 19 srebrną 156 ?:> pozdrowienia dla Zonkila i jego nowego nabytku, dla Maćka i dla Kierownika brązowej 159 rej RZ 65....., którego widziałem parę minut po 7 na światłach niedaleko Reala oraz do Korzena :)

Słowik czy to Ty jechałeś w zeszły piątek przed rondem w Ropczycach machałem i mrugałem, ale słońce raziło, to było między 18 a 19 srebrną 156 ?:> pozdrowienia dla Zonkila i jego nowego nabytku, dla Maćka i dla Kierownika brązowej 159 rej RZ 65....., którego widziałem parę minut po 7 na światłach niedaleko Reala oraz do Korzena :)

"Odpozdrawiam" :P łapa była, na mrugnięcie czasu brakło:P

Amortyzatory
Powrót