Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kolegi w srebrnej 156 SW mijanego koło 14:00 na Wita Stwosza w Rzeszowie - niestety nie zdążyłem pozdrowić bo spryskiwałem przednią szybę i nie widziałem aż do samego końca ;)
oraz dla kierowniczki czarnej 156 SW widzianej koło 13:30 na ul. Legionów w Rzeszowie (RZE cośtam) której mrugałem, ale chyba nie zdawała sobie do końca sprawy że ma klubowe ramki ;)

pozdro dla kierownika ciemnoszarej 156 RDE z ramkami widzianego dzisiaj miedzy Debica a Pustkowem, swaitla i lapki byly :)

pozdro dla kierownika ciemnoszarej 156 RDE z ramkami widzianego dzisiaj miedzy Debica a Pustkowem, swaitla i lapki byly :)

Panie, kup se kurde okular bo mój Alfons nie jest ciemnoszary :P
Pozdro od najszybszej Alficy w Pustkowie.

ja pozdrawiam czerwone ferrari widziane wczoraj pod Castorama na Rejtana.Nie wiem jaki model ale na rejestracjach Rzeszowskich.Piekne...2 razy objezdzalem parking zeby sobie popatrzec:D

ja widziałem ostatnio czarne Lambo ;] w Rze pod Tesco xd

i to on objeżdżał 2 razy parking, żeby zobaczyć moją furę :DD!

Panie, kup se kurde okular bo mój Alfons nie jest ciemnoszary :P
Pozdro od najszybszej Alficy w Pustkowie.

o ja to pieknie dowalilem do pieca :D nie poznalem Cie Wito, a chyba musialem byc faktycznie slepy ze pomylilem Twoja czarnulke z innym kolorem - sypie glowe popiolem w takim razie :D

Pozdrawiam kolegę Limak, który zatrzymał się spytać czy potrzebuje pomocy jak stałem na awaryjkach na przystanku w Stalowej Woli.

Podzielę się obserwacją: na Podkarpaciu jest coraz więcej ALF:) , codziennie kilka spotykam, szkoda ze do klubu nie dołączają :confused:

a ja pozdrawiam granatową 159 SW (mat09 lub weloo?), która wjeżdżała do galerii rzeszów o godzinie 19.35 wczoraj :P i Maćka widzianego na koncertach :)

Pozdro dla Irka (SCHNNAZZI) widzianego dzisiaj ok 15 na ul. Krzeszowskiej w Biłgoraju.
I że tak powiem ładnie się powoził pod krawatem z pewną sikorką:P

Pozdro dla kierownika 156 (jasna oliwka chyba) na RNI **NU mijanego w czwartek w Nisku koło jednostki wojskowej (łapki były)

oraz pozdro dla dwóch miłych pań widzianych w czarnej 156 na LU 0**** widzianych również w czwartek w Stalowej Woli obok ZUS. (ramki zdaje się LKAR):)

pozdrowienia dla tak mi sie wydaje melusb widzianego dzis albo wczoraj pod Dakolem na Jana Pawła w Dębicy i chyba dla sm00q widzianego kolo rampy.Za pozno skapowalem ze to Ty widzialem awaryjki w lusterku.Jak zwykle piekna ta twoja alfica.Chyba Ci ja zrysam kluczami bo jestem zazdrosny

- - - Updated - - -

aha no i oczywiscie Pozdrawiam Ramziego spotkanego jak najczesciej to bywa w Jubilatce na Piłsudskiego, czarna 159 SW pod plebania kosciola Ducha,czarne 159 2.4 sedan stojacej prawie codziennie na 1000-lecia oraz czarna 156 SW RDE z czerwoymi kratkami w zderzaku i czerwonym scudetto oraz 166 na RRS widziane ok.12 pod piekarnia na schodkach w Rynku w Dębicy i inne debickie alficzki,a troche ich jest.

Pozdro Piotrze :D i gratulacje z okazji ślubu :) No i jeszcze raz Wszystkiego Najlepszego na Nowej Drodze Życia dla Was :)

pozdrowienia dla tak mi sie wydaje melusb widzianego dzis albo wczoraj pod Dakolem na Jana Pawła w Dębicy i chyba dla sm00q widzianego kolo rampy.Za pozno skapowalem ze to Ty widzialem awaryjki w lusterku.Jak zwykle piekna ta twoja alfica.Chyba Ci ja zrysam kluczami bo jestem zazdrosny

- - - Updated - - -

aha no i oczywiscie Pozdrawiam Ramziego spotkanego jak najczesciej to bywa w Jubilatce na Piłsudskiego, czarna 159 SW pod plebania kosciola Ducha,czarne 159 2.4 sedan stojacej prawie codziennie na 1000-lecia oraz czarna 156 SW RDE z czerwoymi kratkami w zderzaku i czerwonym scudetto oraz 166 na RRS widziane ok.12 pod piekarnia na schodkach w Rynku w Dębicy i inne debickie alficzki,a troche ich jest.

Również pozdrawiam i przyłączam się do życzeń Ramzes_II. Wszystkiego najlepszego !!!!!!!!!!!!!

Pozdrawiam właściciela granatowej 156 SW RRS **XL na klubowych ramkach z małym głodem na tylnej szybie :) alfa widziana przed 20-stą pod Frac'iem na baranówce 4.

I ja również przyłączę się do życzeń dla Czarnego :)

Amortyzatory
Powrót