Widziany / widziana

to Zonkil jechał :P powiem Ci, że na prawdę fajnie chodzi :D pod nowym światem chwilę pogadaliśmy, jakbyś jechał 20 minut później też byś się załapał :D

Czemu nie odmachałeś dzisiaj nieznajomemu w lanosie przed wjazdem na rondo w Ropczycach? :) Akurat wyjechałeś przede mną w Sędziszowie :) Letnie okularki i te sprawy :) Chyba widziałem Cię też wczoraj z balkonu jak wyjeżdżałeś z Granicznej. Następnym razem milej do nieznajomych xD Pozdrawiam.

Czemu nie odmachałeś dzisiaj nieznajomemu w lanosie przed wjazdem na rondo w Ropczycach? :) Akurat wyjechałeś przede mną w Sędziszowie :) Letnie okularki i te sprawy :) Chyba widziałem Cię też wczoraj z balkonu jak wyjeżdżałeś z Granicznej. Następnym razem milej do nieznajomych xD Pozdrawiam.
nie byłem pewny czy to do mnie było :P ale widziałem machanie :D mogłeś mrugać wcześniej bym zajarzył ^^ wczoraj przed 20 czy po 21? :>

Słowik czy to Ty jechałeś w zeszły piątek przed rondem w Ropczycach machałem i mrugałem, ale słońce raziło, to było między 18 a 19 srebrną 156 ?:> pozdrowienia dla Zonkila i jego nowego nabytku, dla Maćka i dla Kierownika brązowej 159 rej RZ 65....., którego widziałem parę minut po 7 na światłach niedaleko Reala oraz do Korzena :)

Ja jechałem, ale powiem szczerze ze nie widziałem...wsłuchiwałem się co mi znowu k...stuka pod spodem.

Raczej przed 20. Widzę, ze jakiś grubszy interes masz na granicznej :)

Pozdrowienia dla kierowcy i jego pięknej czarnej 159 sportwagon i równie pięknej partnerki widzianych dzisiaj wieczorem na rynku w Rzeszowie. :)

Pozdrawiam Bordową 166 przed liftem z ramkami z Rejestracją RLU widzianą dzisiaj w Lesku oraz Mchawie;)

A może i granatowa :) byłem zmęczony. Szedłem z bratem na kebaba i małe piwko :)

Witajcie
A ja chciałem się dopytać czy jest na forum właściciel czarnej AR 156 SW po lifcie stoi sobie obok pewnego parku przy głównej ulicy w Biłgoraju ?:)
Czasem ja mijam i podziwiam :)

Pozdro dla kierownika serbrnej 156 RDE GPXX zaparkowanej wczoraj na parkingu pod TC Debica
ps.kolega tez tam pracuje:confused:

Witajcie
A ja chciałem się dopytać czy jest na forum właściciel czarnej AR 156 SW po lifcie stoi sobie obok pewnego parku przy głównej ulicy w Biłgoraju ?:)
Czasem ja mijam i podziwiam :)

Jest taka alfa. Człowiek chyba mieszka na Krzeszowskiej koło stacji ADRO.
Z tego co mi wiadomo to nie jest zrzeszony w naszej korporacji:P jak dobrze pamiętam to jest sprowadzona albo ze Szwajcarii albo Austrii:) i jest to wersja Ti
Przez jakiś czas była na sprzedaż.

Jeździ też inna 156 SW po Biłgoraju ale przed FL i blue cosmo:P

Chyba ciebie ostatnio właśnie mijałem na Granicznej (wczoraj gdzieś ok 16-17)

Pozdro dla Maćka, kolegi w 147 RMI...:) i wszystkich innych próbujących dzisiaj po południu przebić się przez Rzeszów;)

Pozdrowienia dla Sportinga, którego widziałem w Warszawie koło dworca centralnego. ;)

Amortyzatory
Powrót