Widziany / widziana

dzis mialem wysyp 159 w Dębicy.Pozdrawiam czarna 159 sedan na 1-go maja w Debicy(pod cegielnia) ktora jechala za mna az na Kepe-zagraniczne rejestracje,pozniej kolejna czarna 159 sedan na RDE od ronda kolo mostu na straszecin jechala za mna przez 1-ego maja,kolo GoodYeara na Kepe i ok.16 ja jechalem za czarnym SW na RDE ktora prowadzila Pani od Carrefoura az pod kosciol Krzyza na Igloopolu.I zapomnialem jeszcze o czarnym sedanie 159 pod Darko w Pustyni:D.

Ostatnia edycja:
Pozdro dla Kacpra widzianego koło Castoramy ;)
Poznałeś mnie w Partnerze? :D

Pozdrowienia dla małego i dla jego SUPER alfaholikowej 156 -tki upolowanej przy skrzyżowaniu koło Galerii Grafika :) Kurde muszę powiedzieć że jesteś przykładem wzorowego alfaholika :) Fajne logo klubu na drzwiach (lub przednim błotniku). Pozdrawiam

pozdrowienia dla Pani Agnieszki (czerwone Mito) widzianej koło Nowego Światu i jadącej zaraz za nią czarnej 156 (prawdopodobnie Piotr_C) ok. 16 :)

pozdrowienia dla kolegi prowadzącego piękną 156 czarną niestety bez ramek :) widzianego dzisiaj około16:30 na Dębickiej, ryzyko się opłaciło, odmrugane

żona m...

pozdrowienia dla Pani Agnieszki (czerwone Mito) widzianej koło Nowego Światu i jadącej zaraz za nią czarnej 156 (prawdopodobnie Piotr_C) ok. 16 :)

Dziękuję :) Niestety zagapiłam się i nie widziałam tym razem, tej czarnej też nie... :(
Piotr_C jeździ srebrną 166 ;)

pozdrowienia również dla granatowej 166 RLE z ramkami widzianego koło grafiki, nie zwróciliście uwagi na mrugnięcie z audi a2 :P ok. 17.30

Czarna 156 SW z diabełkiem i policjantem za szybką to żona M. ;) z resztą M. jechał za mną białym Peugotem Partnerem :D a żona piotra_C na czerwonym w Obrońców.... nie ładnie ;D

Pozdrawiam Mekka którego udało mi się dogonić i mrugnąć. To nie była czarna tylko blue cosmo

Również pozdrawiam:) Hurbeta też zdążyłem rano przyuważyć;)
właśnie nie byłem pewny czy to Ty :D pozdrawiam również czarną 156 RDE stojącą na Cmentarnej pod blokiem z ramkami i granatową 166 2.4 jtd z ramkami na Rzeszowskiej koło ronda :)

Ostatnia edycja:
Pozdrowienia dla granatowej 159 na klubowych widzianej przed chwilą na parkingu przed Tesco. :)

Amortyzatory
Powrót