kt0sfajny
Nowy
pozdrawiam wlasciciela ciemnej 156 na czarnych tablicach widzianej pod szkola na staroniwie
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Pozdrawiam kolege sm00q widzianego pod poczta na Glowackiego i za pare minut wpuscil mnie na Kolejowej(powiem Ci ze pieknie sie ta Twoja prezentuje w sloneczku i na tych felgach-zazdroszcze koloru i felunku),pozniej biala Julka na RDE w Rynku obok Frazzesu i ING i na sam koniec chyba Paweł dbh na skrzyzowaniu rzeszowska/kosciuszki/strazacka/krakowska ok.19:15
dzieki wielkie i rowniez pozdro nie było co wyprzedac bo zaraz zjezdzałempozdrawiam Malego ktory dostojnie jechal za traktorem na Staroniwie![]()
jestem jak najbardziej za moze sie jeszcze ktos dołaczyWiem![]()
Musimy kiedys zrobic mini spota pod kosciolem![]()
Pozdrawiam Panią Mekkową spotkaną dzisiaj po południu w Nosówce![]()
Również serdecznie pozdrawiam mat09, nie zdążyłam mrugnąć (skupiłam się na czytaniu tablic rej i sprawdzeniu czy z na przeciwka podąża Alkoholik, mrugnięcie światłami to już za dużo, ale ręka i szczery uśmiech były
![]()
Spoko, zwłaszcza że mieszkam praktycznie obok kościoła to nawet samochodu bym nie musiał przestawiaćjestem jak najbardziej za moze sie jeszcze ktos dołaczy
Spoko, zwłaszcza że mieszkam praktycznie obok kościoła to nawet samochodu bym nie musiał przestawiać![]()
Nawet nie zauważyłem, że tam co innego jest napisaneprzepraszam za przekłamanie z rana przedawkowałam kawę oczywiście mat09 alfoholik a nie "alkoholik"serdecznie przepraszam za drobną pomyłkę i dziękuję mężowi za czujność
Pozdro dla Sportinga, machałem Ci na wiadukcie na Marszałkowskiej![]()
Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki złotej alfy 147 na klubowych ramkach o literkach RDE, która stała dzisiaj rano na nowym parkingu przy granicznej 4A.![]()