Widziany / widziana

Pozdro dla Sportinga, machałem Ci na wiadukcie na Marszałkowskiej :)

Pozdrowienia dla kwasnykuba widzianego około 16 na wiadukcie Marszałkowska/Cieplińskiego,przy galerii.

Pozdrawiam kolege sm00q widzianego pod poczta na Glowackiego i za pare minut wpuscil mnie na Kolejowej(powiem Ci ze pieknie sie ta Twoja prezentuje w sloneczku i na tych felgach-zazdroszcze koloru i felunku),pozniej biala Julka na RDE w Rynku obok Frazzesu i ING i na sam koniec chyba Paweł dbh na skrzyzowaniu rzeszowska/kosciuszki/strazacka/krakowska ok.19:15

Pozdrawiam kolege sm00q widzianego pod poczta na Glowackiego i za pare minut wpuscil mnie na Kolejowej(powiem Ci ze pieknie sie ta Twoja prezentuje w sloneczku i na tych felgach-zazdroszcze koloru i felunku),pozniej biala Julka na RDE w Rynku obok Frazzesu i ING i na sam koniec chyba Paweł dbh na skrzyzowaniu rzeszowska/kosciuszki/strazacka/krakowska ok.19:15

A mnie nie widziałeś wczoraj jak Ci wpinałem sie w auto ? :D az taki jestem transparentny ? hehehe...

kurde zapomnialem o Tobie.Pisalem o autach ktore widzialem na miescie.Ciebie widzialem pod blokiem i to jeszcze po browarze byles:D.Przepraszam

Pozdrawiam Panią Mekkową spotkaną dzisiaj po południu w Nosówce ;)

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki złotej alfy 147 na klubowych ramkach o literkach RDE, która stała dzisiaj rano na nowym parkingu przy granicznej 4A. :)

Pozdrawiam Panią Mekkową spotkaną dzisiaj po południu w Nosówce ;)

Również serdecznie pozdrawiam mat09, nie zdążyłam mrugnąć (skupiłam się na czytaniu tablic rej i sprawdzeniu czy z na przeciwka podąża Alkoholik, mrugnięcie światłami to już za dużo ;), ale ręka i szczery uśmiech były :)

- - - Updated - - -

Również serdecznie pozdrawiam mat09, nie zdążyłam mrugnąć (skupiłam się na czytaniu tablic rej i sprawdzeniu czy z na przeciwka podąża Alkoholik, mrugnięcie światłami to już za dużo ;), ale ręka i szczery uśmiech były :)

przepraszam za przekłamanie z rana przedawkowałam kawę oczywiście mat09 alfoholik a nie "alkoholik" :) serdecznie przepraszam za drobną pomyłkę i dziękuję mężowi za czujność

aha bo zapomnialem w ostatnia niedziele jeszcze widzialem Pawła dbh w kosciele i najlepsze to bylo to ze za Toba stal ten gosc co kiedys pomylilem Cie z nim.Pamietasz ta sytuacje hahaha??

Spoko, zwłaszcza że mieszkam praktycznie obok kościoła to nawet samochodu bym nie musiał przestawiać
biggrin.png

Praktycznie codziennie tamtędy przejeżdżam i żadnego z Was nie widziałem :P

przepraszam za przekłamanie z rana przedawkowałam kawę oczywiście mat09 alfoholik a nie "alkoholik" :) serdecznie przepraszam za drobną pomyłkę i dziękuję mężowi za czujność
Nawet nie zauważyłem, że tam co innego jest napisane :P

Pozdrowienia dla właściciela/właścicielki złotej alfy 147 na klubowych ramkach o literkach RDE, która stała dzisiaj rano na nowym parkingu przy granicznej 4A. :)

zielonej alfy, ale do słońca wygląda jak złota :P dziękuję i pozdrawiam również :)

Pozdrowienia dla właściciela 156 RSR spotkanego wczoraj na dużej obwodnicy Rzeszowa. Chcieliśmy trochę przykozaczyć ale miejsca brakowało ;)

Amortyzatory
Powrót