Widziany / widziana

to pewnie Sporting :) ja pozdrawiam kolegę ze 156 z ramkami widzianego dzisiaj koło mc donalda w Dębicy pomachane-odmachane :) akurat w drodzę na spot do Żegociny leciałem :D

No dobra :) to pewnie Alfa romeo 159 3.2 JTS o nr. rejestracyjnym "R2 GTA32" ;) PS: nie trudno taki numer zapamiętać ;)

to na pewno Sporting :)
kto to się dzisiaj woził czarną 166 RRS z ramkami po Ropczycach przed godziną 10, m.in przejechał koło Intertonu powoli i pojechał w stronę górki? :)

Ostatnia edycja:
to pewnie Sporting :) ja pozdrawiam kolegę ze 156 z ramkami widzianego dzisiaj koło mc donalda w Dębicy pomachane-odmachane :) akurat w drodzę na spot do Żegociny leciałem :D

Hundzflot to ja byłem :), jak się spocik udał?

Pozdrowienia dla kolegi lobov, który za mną dzisiaj jechał od Dąbrówek do Rakszawy, jechałem bordową 19-tką. Nie mrugałem awaryjnymi bo nie byłem pewien czy to Ty.

pozdrowienia dla Agnieszki lub Piotra_C, których alfę widziałem zaparkowaną niedaleko Galerii Rzeszów :)

Pozdrawiam kierowcę ciemnej 156 Sportwagon, ( RZ 12....) za którym chwilę jechałam ul. Batalionów Chłopskich miedzy 12 a 13

Pozdrawiam Niskiego widzianego na skrzyżowaniu koło Reala :)

Amortyzatory
Powrót