• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdro dla kierowcy srebrnego SW na rzeszowskich blachach widzianego wczoraj i dzisiaj w Woli Zarczyckiej;) kierownik wie o co chodzi, i dla kilku kierowców którzy byli dzis po południu w rzeszowskim Millenium Hall czyli dwie SW zaparkowane koło siebie, jedna czarna Julka i srebrna 147

pozdro dla dwóch belli...

1. 156 RRS o ile pamiętam na ramkach widzianej w sobotę wieczorem przy galerii Nowy Świat w Rzeszowie
2. 156 tablic nie pamiętam, ale często stoi na ul. Kraszewskiego

pozdro dla Małego czekającego na wyjazd z cpn-u w Brzozowie dziś wieczorem.

tak mnie, też Cie zauważyłem ale już tylko śmignąłeś, usłyszałem tylko buuuuuuuuuu Twojego tsa, właśnie autko do elektryka odstawiałem, ogólnie czasami Cię widuję w Biłgo tylko wtedy to niebieskim bipperem się bujam, który stał na światłach dzisiaj za mną ;)

Pozdrowienia dla ciemnej 156 widzianej dzisiaj w krośnie przy cmentarzu przy drodze na Głowienka(chyba):P

Pozdrowienia dla kolegi z zielonej Alfy 156 na LZA117.. widzianej pod delikatesami na Szczebrzeskiej w Zamościu :)

Kto parkuje często na lotnisku w Jasionce ciemną 147 na blachach "KR ????"? Przyznać się :)

pozdro dla srebrnej 147 RRS 41** widzianej w sobote pod C.H. Raj w DEbicy, kierownik mial ramki, stanalem z anim, trabilem ale nic nie slyszal.
i jeszcze pozdrawiam kierownika widzianej przed chwila 166 RKL w Debicy, chyba tez z ramkami - z odglosu silnika to chyba 2,0 TS :)

Pozdrawiam blond wlascicielke srebrnej 146 chyba RLU ktora wyprzedzalem 2 razy na trasie Lubaczow-Rzeszow
oraz policjantow ze 159 widzianych przed chwila na Lwowskiej w Rzeszowie

Pozdrawiam kierownika srebrnej 147 na blachach RZ widzianego dzisiaj w Leżajsku na ul. Mickiewicza (były biało czerwone ramki jak klubowe ale nie zauważyłem co na nich pisało)

Pozdro dla kierownika ciemnej 156 SW RZ*** na ramkach śmigającego dzisiaj ok 13:30 z Langiewicza na Staroniwską w Rzeszowie.

Pozdrawiam kierownika w slicznej belli R2 GTA32 czy jakoś tak , widzianego dziś w Świlczy

Pozdrowienia dla niebieskiej alfy 156 SW na klubowych ramkach i ciemnej 166 które dziś rano widziałem na podkarpackiej w Rzeszowie skręcające na Politechnike.

Pozdrowienia dla niebieskiej alfy 156 SW na klubowych ramkach i ciemnej 166 które dziś rano widziałem na podkarpackiej w Rzeszowie skręcające na Politechnike.

A niebieska 156 SW to moja skręcałem rano zgadza się, ale Ciebie nie widziałem w każdym razie również pozdrawiam, jutro też Alfinkę pogonie na Rzeszów także wypatrywac, mrugac, machac;D
166 tak się składa niestety nie klubowa, ale kupiona od forumowicza "Maciek2000" piękna maszyna z zacnym serduchem 2.0 V6 TB leciałem z nią z rana. Właściciela póki co na forum nie ma.

Amortyzatory
Powrót