• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrawiam panią w pięknej złotej 159SW na RRS'ach, z którą wczoraj lekko się scignąłem na obwodnicy Ropczyc po czym mrugnąłem awaryjkami na pozdrowienie, Pani się uśmiechnęła, choc ramek klubowych nie miała i pewnie nie wiedziała za bardzo o co mi chodziło;P

Pozdrawiam kierownika w cienmej 164 widzianą dzisiaj między Jasłem a Rzeszowem oraz pozdrowienia dla kierownika w czerwonej 156 sedan na klubowych ramkach, która stała pod Heliosem w Rzeszowie gdzies koło 16.

pozdrowienia dla kierownikow i kierowniczek trzech slicznych 159 widzianych dzis i wczoraj , wszystkie bez ramek hehe

Pozdrowienia dla kierownika ciemnej 166 widzianej wczoraj na kielanowce, odmrugane :)

Czyja to czarna 156 stała wczoraj ok 14 pod kinem Stylowy w Zamościu?? LZ25..9

pozdrowienia dla kierownikow i kierowniczek trzech slicznych 159 widzianych dzis i wczoraj , wszystkie bez ramek hehe

kolego jakbys napisal chociaz gdzie widziales te 159.Jezeli to ja gdzies tam bylem to rowniez Pozdrawiam

---------- Post added at 22:31 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

Pozdrowienia dla Bialej Brrrrerki na RZ widzianej na parkingu Millenium Hall ok.19

Pozdrowienia dla:
  • zapatrzonej na drogę kierowniczki grafitowej 156 SW po lifcie z klubowymi ramkami widzianej na skrzyżowaniu Wyspiańskiego i Witosa obok Reala dziś o 7:30
  • zaskoczonego kierownika ciemnej 166 z ramkami spotkanego na skrzyżowaniu przy Wielkiej C wczoraj ok. 18 ;)

Oo ja również widziałem ww. Panią w szarej 156 FL SW na skrzyżowaniu Wyspiańskiego i Wita Stwosza. Pani o rudych włosach pozdrawiamy serdecznie ;) a jeśli ma dużego i silnego męża to troszkę mniej wylewnie ale również serdecznie :P

Widziana wczoraj wieczorem na autostradzie w Katowicach 159 na numerach RZ - Rzeszów, auto wygląda rewelacyjnie, mimo iż było ciemno i gnał 180km/h (doszedłem go na chwilę) byłem pod wrażeniem, Alfa 159 CZARNY MAT! Kolego jeśli jesteś na forum wrzuć kilka fotek!!!

hej czyja jest taka nie wiem jak nazwać ten kolor żółto-zielona 147, którą często widze w Biłgoraju?

Też widziałem tę czarną matową 159 na Lwowskiej kiedyś. Pomachaliśmy sobie, ale myślałem że ten mat to mi się przywidział bo już ciemno było. Ładnie wygląda.

Do kierowców dwóch 156 , którzy w dniu wczorajszym przemieszczali się około godziny 17:15 z kierunku Przemyśla na Maćkowice i dojechawszy do Orzechowiec na bardzo krętym odcinku drogi wzdłuż lasu (Ci co znają tę trasę na pewno wiedzą, które to zakręty i jak niebezpieczne) rozpoczęli manewr wyprzedzania samochodu tuż przed zbliżającym się ostrym zakrętem w lewo. No i na szczęście udało się im bo po zjechaniu drugiej 156 na prawy pas z naprzeciwka po około 3 sekundach nadjechał samochód. To właśnie przez takich idi.tów jak wy ludzie umierają na drogach. Druga 156 była na przemyskich blachach RP..... na numerki nie zwracałem uwagi. Nie widziałem klubowych ramek itd. ale mam nadzieję, że to przeczytacie. Szkoda tylko, że to kierowcy ALF. Oczywiście nie ma co się sugerować marką podczas różnego rodzaju debilizmu na drogach, ale przypomina mi to zachowanie typowych dresiarzy i szpanerów z B.. którzy chcą się popisać przed panienką lub kolegami za wszelką cenę nie myśląc jakie mogą być tego konsekwencje. Mimo wszystko Pozdrawiam i życzę więcej rozwagi i odpowiedzialności.

Amortyzatory
Powrót