Widziany / widziana

Pozdrowienia dla kierownika czarnej 147 Ti na leżajskich blachach spotkanego dziś pod Vistulą w Łańcucie :)

ee to jeszcze wszystko przed tobą. ja blisko ćwierć wieku mieszkam poza sanockim powiatem a na aucie ciągle tablica RSA

Na 99% ciemno już było i nie mogę powiedzieć napewno, ale napewno łukasz nią nie jechał;)

Na 99% ciemno już było i nie mogę powiedzieć napewno, ale napewno łukasz nią nie jechał;)
Łukasz napewnie nie bo nie ma mnie w Krośnie :P Nie widziałem innej niż seniora 145 z ramkami w Krośnie, więc tak pytam bo może grono klubowiczów w Krośnie się powiększa:)

pozdrawiam kierownika alfy 156 kombi za ktorjechalem w kielanowce na blachach RKL w dzisiejsze popoludnie odaz kierownika alfy 166 widzianego dzis wieczorem na rondzie jana Pawla 2

Pozdro dla kierownika granatowej 156 SW FL na blachach RZ33859 który spacerował sobie nad zalewem w Wilczej woli.

Czyja Julka stała dzisiaj pod WORD-em w Tarnobrzegu koło godziny 09.30? Przyznać się ;-)

Czarna FL z klubowymi ramkami? Jeśli tak to też go pozdrawiam, widziany w sobotę na Staroniwskiej ok. godz. 13.

To pewno ja. Również pozdrawiam
I przy okazji kierownika który jechał czarną 156 na ładnych felach, odpicowaną że się błyszczała jak psu... :) też na staroniwskiej

A kto się bujał po Kolbuszowej ciemnym SW na blachach RRS lub RSR pół godziny temu? Tylko mi blaszki mignęły a ciemno było więc nawet koloru dobrze nie widziałem.

czego kolego nie podniosles lapki jak Ci pomachalem?
masz taki ciemny granat kolor tego auta ?
PS. mogles mnie wpuscic :)

Reke podniosłem , ale zobaczyłem Cie dopiero jak byłem na Twojej wysokosci ;/
Dokladnie tak ciemny granat.
PS.jakbyś wiedział coś na temat ładnego felunku 17 cali w okolicy to daj znac ;>

Amortyzatory
Powrót