• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Pozdrowienia dla właściciela granatowej AR 145 na klubowych ramkach KDA w Mielcu w rynku:)

Nie wiem, czy to ktoś od nas, ale widziałem dzisiaj mknącą na Łańcut zjawiskową 156.....w kolorze rosso...:Pcegła lekko palona z wielkim "cadamuro" z przodu, czarne pokrywy silnika i bagażnika i jakieś prostokąty ponaklejane na boku samochodu. Ktoś kupił do odratowania ?:D

Też ją widziałem chyba we wtorek, nawet dwa razy, niedaleko ronda lwowskiego... Że tak powiem, nie wyglądała za pięknie...

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej 156 RJA z ramkami klubowymi i niskim spojlerem, widzianej dziś obok zakładu gazowniczego na wspólnej.

Widziałem też wczoraj jadącą ul Starowniwską od strony Kielanówki ciemną 156 przed FL z halogenami i wszystkimi możliwymi światłami włączonymi z przodu... Tragedia, jeśli czyta to kierownik tego "ukraińskiego tira" to opamiętaj się człowieku, troszeczkę razisz innych.

Pozdrowionka dla kolegi w srebrnej 156 dzis na orlenie w Debicy na klubowych ramkach i pani w BOSKIEJ GT niestety bez ramek hehe

Pozdro dla kilku Alf na blachach RNI i LZ, które mijałem dziś koło 16-17 w okolicach Niska.

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 156 o nr rej. RZ RK*** o ile pamietam widzianej wczoraj i scigajacej sie do nastepnych swiateł na wlocie do rzeszowa :) PS. spóżniłem start :) sądząc po przyspieszeniu to pewnie też 2.4 ???

---------- Post added at 13:02 ---------- Previous post was at 12:46 ----------

a i byłbym zapomniał o pozdrowieniach dla własciciela/ki czarnej 156 sw stojacej niedaleko Nory Aktora w rzeszowie i tez z klubowymi ramkami :)

Ja okresowo widuję pewnego pana w Sanoku ( nie wiem czy tu jest na tym forum) , ale znam go z widzenia i kiedyś zagadałem z Ojcem do niego odnośnie Alfy Romeo chciałbym mu podziękować za to , że nas nakręcił do 156tki bardzo dziękuję i życzę szerokiej drogi z srebną pięknością 159 !

ps jest też pan Mariusz , który także okazał się pomocny i skuteczny w zachęceniu do tej wspaniałej marki :) szerokiej drogi z 156tką ! :)

pozdro dla kolegi z czarnej/granatowej 156, na blachach RNI, którą ro często widuje na ul. Kościuszki w Biłgoraju

Pozdrowienia dla kierownika srebrnej AR 156 o nr rej. RZ RK*** o ile pamietam widzianej wczoraj i scigajacej sie do nastepnych swiateł na wlocie do rzeszowa :) PS. spóżniłem start :) sądząc po przyspieszeniu to pewnie też 2.4 ???

Srebrna 156 na pięcioramiennych felgach? i czasem nie RZE KH?

pozdro dla kolegi Czarny_28 ktorego belle widzialem przed domem w sobote kolo godziny 12, a pozniej na ul Krakowskiej kolo godziny 19 sie mijalismy

Pozdro dla Niskiego widzianego dziś jak zapier..... na wylocie z Rzeszowa w stronę Krakowa w Przybyszówce;) Uciekałem Ci hyundaiem i30 granatowym z kogutem na dachu na prawy pas ( ledwie zdążyłem ) a pozniej mrugałem żebyś mnie zobaczył;) Nawet w polar klubu byłem ubrany;D Pewnie płuca belli przedmuchiwałes;)

yyy no nie zauważyłem, nie miałeś klubowych ramek :P.

Jechałem całe 50km/h według prędkościomierza i słuchałem U2.

Również pozdrawiam, :cool:

Już ja wiem jak Maciek jeździ tym hyundaiem;) to Ty musiałeś mieć trochę więcej jak 50km/h:D

I przy okazji pozdrawiam kolege w zielonej 156 z Przeworska, którego czasami widuje na ulicy przemysłowej:)

pozdro dla kierownika srebrnej 156 RDE .... na klubowych ramkach widzianego dzisiaj w debicy koło szpitala
:)odmachane:)

pozdro dla kierownika bordowej 156 w sedanie RRS widzianej dzis na 4 w Nagawczynie - odmrugane oraz
dla srebrnej 156FL rowniez sedan blachy RZ widzianej dzis w Debicy, odmachane :)

Amortyzatory
Powrót