kiler_911
Nowy
Jeśli nadjechał samochód z naprzeciwka po ok. 3 sekundach to wyprzedzili z przysłowiowym "palcem w dupie". Bez urazy dla nikogo - sam nie widziałem.
Podążaj za instrukcjami wyświetlonymi na poniższym wideo, aby zainstalować aplikację internetową na Twoim urządzeniu.
Uwaga: Ta opcja może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach internetowych.
Hej Alfaholicy!
Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.
Zachęcamy do:
Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.
Dzisiaj rano jak wracałem z Krakowa, w jakieś dziurze nieopodal Ropczyc, widziałem wbitą w dość głęboki rów, srebrną 156'tkę na blachach RSA.Do kierowców dwóch 156 , którzy w dniu wczorajszym przemieszczali się około godziny 17:15 z kierunku Przemyśla na Maćkowice i dojechawszy do Orzechowiec na bardzo krętym odcinku drogi wzdłuż lasu (Ci co znają tę trasę na pewno wiedzą, które to zakręty i jak niebezpieczne) rozpoczęli manewr wyprzedzania samochodu tuż przed zbliżającym się ostrym zakrętem w lewo. No i na szczęście udało się im bo po zjechaniu drugiej 156 na prawy pas z naprzeciwka po około 3 sekundach nadjechał samochód. To właśnie przez takich idi.tów jak wy ludzie umierają na drogach. Druga 156 była na przemyskich blachach RP..... na numerki nie zwracałem uwagi. Nie widziałem klubowych ramek itd. ale mam nadzieję, że to przeczytacie. Szkoda tylko, że to kierowcy ALF. Oczywiście nie ma co się sugerować marką podczas różnego rodzaju debilizmu na drogach, ale przypomina mi to zachowanie typowych dresiarzy i szpanerów z B.. którzy chcą się popisać przed panienką lub kolegami za wszelką cenę nie myśląc jakie mogą być tego konsekwencje. Mimo wszystko Pozdrawiam i życzę więcej rozwagi i odpowiedzialności.
czarne 156 sw w bilgoraju na RNI ......
tak zgadza sie czasem tam parkuje pozdrawiamHehe to chyba tylko moje SW jest na ramkach klubowych
Tyle, że moje jest blue cosmo ale jezdzi jeszcze jedno takie na rni bez relingów na telefonach i z tego co sie orientuję to nalezy do gliniarza z Harasiuk.
Twoja nie stoi czasami z tyłu za ONZetem??
pozdrawiam rownieza ja pozdrawiam kierowce czarnej Brery z ktora dzis sie mijalem ok.16 pod Carrefour-em w Dębicy
Maciek po takiej kumulacji lepiej zacznij grać w totka bo masz szczęście, wykorzystaj to.Pozdrowienia dla Alf i ich właścicieli, które(-ych) spotkałem dziś na myjni samoobsługowej w Rzeszowie na ul. Przemysłowej między godziną 12 a 13 Były 2 sztuki 166 ciemnych
Pozdrowienia dla Alf i ich właścicieli, które(-ych) spotkałem dziś na myjni samoobsługowej w Rzeszowie na ul. Przemysłowej między godziną 12 a 13Były 2 sztuki 166 ciemnych - kolegom dałem wizytówkę i zaprosiłem na forum oraz dla 2 kierowników i ich ślicznotek tj. Alf 159 w kolorze srebrnym i chyba czarnym
Dziś tyle tych Alf, że az oniemiałem z zachwytu![]()
![]()
Brat jechała ja byłem gdzie indziej na piechtę. A brata mi nazwać pani
no maćku wstyd
![]()
To ja bylem z kumplemswieza zmiana z gtv na 166
kumla namowilem i zniemil passata na 166
PS. ogladnalem Twoje kombi i chyba znowu bede musial zmienic auto![]()
Pan czyli pewnie brat na 100% siedział jako pasażer, a za kierownica napewno Pani;P
pan w długich włosach to kolega brataa brat wie że nikt poza mną ( i czasem on ) nie może prowadzić mojej belli