• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

albo przynajmniej podziel sie z nami tym co sam lykasz bo z tego co widac robie niezle kielbie we lbie :D

Ty K....pomylilem Cie hahahaha.Znam goscia podobnego do Ciebie i to byl on.Ale wstyd.Stary bylem pewny ze to byles Ty.Kojarzysz Żarówe??To byl chyba on

o Ku.... Czarny dobrze że chociaż dobry zbiorniczek wymieniłeś a nie ten od spryskiwaczy :crazy_pilot:

Ramzes co byśmy bez Ciebie zrobili:big_boss: ... biedne, zabiegane, zdezorientowane dzieciątka, cieszące się jak mysz do sera, na widok "włoszczyzny" :P
Dziękować za meeting, szkoda że musiałem się wcześniej ulotnić :vroam:

przynajmniej macie sie z czego posmiac hahahaha.Gosc siedzial na fotelu i fryzjerka go ciela.Nie wiem co mi sie popierdzielilo ze to Pawel.Chyba musial sobie pomyslec ze mam niezly towar hahahaha

przynajmniej macie sie z czego posmiac hahahaha.Gosc siedzial na fotelu i fryzjerka go ciela.Nie wiem co mi sie popierdzielilo ze to Pawel.Chyba musial sobie pomyslec ze mam niezly towar hahahaha

BTW. Piotrek na tygodniu sie spikniemy - soft zobie zgram od Ciebie, oki ? w sobote był mały młyn, zapomniałem zhackować Ci kompa...

P.S. Który z Was ostrzył zęby na moje wypaśne zaślepki do EGR ? :P

OK Ramzi tylko jak juz to ok.21 bo mam 2 zmiany w tym tygodniu.Jak juz bedziesz sobie zgrywal to mi lukniesz jeszcze na te korekty wtryskow OK??Jakie zaslepki??

OK Ramzi tylko jak juz to ok.21 bo mam 2 zmiany w tym tygodniu.Jak juz bedziesz sobie zgrywal to mi lukniesz jeszcze na te korekty wtryskow OK??Jakie zaslepki??

Dopsz. Bedziem pod Fonem w kontakcie.
Pytanie co do zaślepek było nie do Ciebie, bo Ty byłeś na haju :D :P któryś z Was kpił z puszek po piwie, a teraz pełen profi... hahahaha !

Dopsz. Bedziem pod Fonem w kontakcie.
Pytanie co do zaślepek było nie do Ciebie, bo Ty byłeś na haju :D :P któryś z Was kpił z puszek po piwie, a teraz pełen profi... hahahaha !

hahaha to musiałem być ja :P ... żaden nie mógł być tak bezczelny :D :crazy_pilot:

P.S. Piotrek wrzucaj foty :P

Pozdrawiam Pawła (DBH) widzianego dzisiaj w Brzeźnicy. Łapka i banan na mordzie były :)
P.S fajna fryzura kiedy byłes u fryzjera ostatnio??;)

rowniez pozdrawiam
co do fryzjera zapytaj szpiega Piotrka :D

Czarna 156 RDE z ramkami widziana dziś koło 10 na ulicy Cmentarnej, koło starego cmentarza. Czyżby Wito?

Pozdrowienia dla czarnej 156 SW na ramkach i tablicach RZ.... bodajże kolega Mekka27 widzianego wczoraj ok.12 na krakowskiej koło Shella - łapka była, bo na miganie już za póżno:D

kolega taki cichociemny, tez mnie kiedys zaskoczyl, ale teraz juz poznaje blachy wiec wszystko OK

Pozdrowienia dla kierownika Srebrnej 166ki 2.4 klekocik na blachach RZE widzianego przed 10 na skrzyżowaniu w Leżajsku ;]
niestety szedłem z buta bo moja 166ka wy*@#a panewke :((

Amortyzatory
Powrót