• Hej Alfaholicy!

Na forum pojawił się świeżutki motyw kolorystyczny Alfa Red Luna, zaprojektowany przez marqo specjalnie z myślą o naszych Alfowych klimatach i czytelności na różnych urządzeniach.

Zachęcamy do:

• włączenia nowego stylu w ustawieniach profilu i potestowania go na co dzień
    • zgłaszania uwag dotyczących kolorów, kontrastów, czytelności i wygody przeglądania dłuższych wątkich
    • dzielenia się propozycjami drobnych poprawek, które mogą jeszcze lepiej dopasować motyw do charakteru naszej społeczności Alfaholików

Każda opinia pomoże dopieścić wygląd forum tak, aby „Alfa Red Luna” była tak przyjemna w odbiorze, jak dobrze utrzymana Alfa na ulubionej trasie.

Wbijaj do tematu i napisz, co myślisz!

Widziany / widziana

Tam jedynym mankamentem bylo to zawieszenie KW w ibize :p
bo było za nisko, za twardo i skrzypiało a silniczek i buda zdrowa :p
więc nie myśl ze chciałem kogoś w ch zrobić i Ciebie tez nie chciałem :)
Poza tym wszystko było git

A ja widziałem dzisiaj 2 159 jedna na ramkach chyba z Krakowa, a druga to ta bardzo mocna 3.2 v6 jednego z forumowiczów. Ale kierowców żadnej z nich nie pozdrawiam bo mnie nie przepuscili w korku :[

pozdrowienia dla Maćka :) jak jechałeś nie zaczynałem machać bo Ci wcześniej machałem :) pozdrawiam również 156 sw z ramkami rej RK widzianą dzisiaj o 11.50 w Rzeszowie koło stacji Shell i na drugich światłach oraz Pana w 147 srebrnej również w Rzeszowie, którego wpuściłem do ruchu również około 12 :)

Pozdro dla Krzyśko widziałem fure wczoraj pod szpitalem w Leżajsku a kawałek dalej stała 156 V-ka po FL ale bez ramek

Dzięki i również pozdrawiam, fura pod szpitalem od wtorku stoi i jeszcze tam trochę postoi xD

(...)pozdrawiam również 156 sw z ramkami rej RK widzianą dzisiaj o 11.50 w Rzeszowie koło stacji Shell i na drugich światłach (...)

mniej więcej wtedy śmigałem koło shela na krakowskiej w kierunku do centrum ale żadnej "oznakowanej" alfy jakoś nie zauważyłem :) pozdrawiam również :)

mniej więcej wtedy śmigałem koło shela na krakowskiej w kierunku do centrum ale żadnej "oznakowanej" alfy jakoś nie zauważyłem :) pozdrawiam również :)
wyjeżdżałem z shella i minąłem Was na światłach, uderzyłem na Real, a Wy byliście pochłonięci rozmową :P

Pozdro dla kierowcy czarnej 159 SW RDE na chyba klubowych ramkach widzianej dziś przed 17 na Krakowskiej w Rzeszowie ;)

No tak myślę, ale nie jestem pewien czy widziałem ramki klubowe ;)
Ale sądząc po fryzurze to chyba on :D

Pozdro dla kolegi z czerwonej 146, zaparkowanej 30 minut temu pod delikutasami ASIA w Łańcucie :)

Pozdrowienia dla srebrnej 156 LKS sedan ze spoilerem widziałem dziś rano przed 7mą koło Reala.

Wysłane z mojego HTC EVO 3D X515m za pomocą Tapatalk

Amortyzatory
Powrót